Lan Marie Nguyen Berg og Eivind Trædal

MDG-Lan giftet seg: - Vi gjorde det kanskje litt utradisjonelt

Lan Marie Nguyen Berg og Eivind Trædal ga hverandre sine «ja».

NYGIFT: Lan Marie Nguyen Berg og Eivind Trædal giftet seg onsdag, og feiret vielsen i dag. Foto: NTB scanpix
NYGIFT: Lan Marie Nguyen Berg og Eivind Trædal giftet seg onsdag, og feiret vielsen i dag. Foto: NTB scanpix Vis mer

I april i fjor kunne Lan Marie Nguyen Berg (31), byråd for miljø og samferdsel i Oslo, avsløre at hun skulle gifte seg. På tur i påsken i fjor gikk kjæresten, Miljøpartiet De Grønne-politiker Eivind Trædal (32), ned på kne i Italia.

- Jeg føler meg ufattelig heldig som får gifte meg med Lan, skrev han i en sms til Dagbladet.

Nå har paret giftet seg. De har ifølge VG holdt bryllupsplanene tett til brystet, men ble lørdag observert syklende sammen før vielsen. Vielsen fant sted i Oslo rådhus på onsdag, og festen ble avholdt i dag.

- Vi gjorde det kanskje litt utradisjonelt. Bruden ble hentet hos frisøren med transportsykkel. Perfekt framkomstmiddel i Oslo både til hverdags og fest, forteller brudeparet i en sms til avisen.

Det var på en varesykkel at de to er blitt fotografert syklende rundt i Oslo, før feiring med gode venner og familie sto på tapetet. For anledningen var Trædal ikledd et grønt slips, mens bruden bar en hvit, ermeløs og hvit kjole.

I favnen hadde hun en gedigen blomsterbukett. Da Dagbladet pratet med paret i fjor, drømte de om en vielse på Sørlandet, men valget falt altså til slutt på Oslo.

Eventyret har bare så vidt begynt <3

Et innlegg delt av Eivind Trædal (@eivindtraedal)

De har bestemt seg for å ikke ta hverandres etternavn.

Under forrige helgs feiring av Pride ble den blivende bruden også syklet rundt i den karakteristiske sykkelen, noe Trædal dokumenterte på Instagram.

Da paret forlovet seg i Italia i fjor, var det ingen enkel sak. De er nemlig glad i å reise miljøvennlig, og benytter seg derfor ofte av tog. Overfor avisen kan han fortelle at bryllupsreisen vil finne sted i Europa et eller annet sted, og at den definitivt vil inneholde mang en togtur.

LES OGSÅ: - Uansett hva han gjør, så skal han kle av seg