UVANT: Camilla Alves var kanskje ikke helt kledd for campinglivet, men var likevel ikke redd for å ta i et tak! Foto: All Over Press
UVANT: Camilla Alves var kanskje ikke helt kledd for campinglivet, men var likevel ikke redd for å ta i et tak! Foto: All Over PressVis mer

McConaugheys nye flamme

Kjekkasen Matthew McConaughey er forelsket igjen...

SE BILDENE: Matthew McConaugheys nye flamme


SEHER.NO: Skuespilleren Matthew McConaugheys (37) utvalgte denne gangen er den brasilianske modellen Camilla Alves (22).


De to ble nylig observert sammen da de forlot McConaugheys campingvogn i Malibu - hånd i hånd! Når man blir sammen med en filmstjerne ser man nok gjerne for seg å bli med hjem til en gedigen villa i Beverly Hills. Men ikke denne gutten, nei. Han bor fortsatt i campingvogn!


Etter bildene å dømme er det ingen tvil om at McConaughey er forlesket. Paret hygget seg i hverandres selskap i sommervarmen og de var på ingen måte for å vise seg frem for fotografene.


McConaughey, som tidligere har datet den spanske skuespillerinnen Penelope Cruz, uttalte nylig til Star Magazine at det som var sexy med mennesker var at de ikke så på seg selv om sexy.


Nå er det vanskelig å tro at en ung, brasiliansk modell ikke ser på seg selv som sexy, men unge Alves var i alle fall ikke redd for å ta i et tak.


Med vaskebøtte og vaskekost tok hun ansvaret for å holde orden utenfor vogna mens hennes kjære var ute på dagens treningsøkt.


Utrolig nok bor Hollywood-helten i denne vogna...


Her kan du se bildene fra Matthew McConaugheys camping-flørt!


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.