McConaughey tråkket på Jessicas kjole

Alt gikk ikke helt etter planen da «Interstellar»-stjernene møtte pressen på den røde løperen...

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Matthew McConaughey er for tiden en av verdens mest etterspurte skuespillere, men selv garvete filmstjerner kan han en dårlig dag på den røde løperen.

Det beviste 44-åringen, da han sammen med medskuespillerene Jessica Chastain (37) og Anne Hathaway (31) møtte presse og fans på premieren til deres nye storfilm «Interstellar» i London onsdag.

Se video fra premieren øverst i artikkelen!

ONE SMALL STEP FOR MAN...; Matthew McConaughey tråkket på Jessica Chastains kjole da «Interstellar»-stjernene møttes på den røde løperen. Foto: All Over Press
ONE SMALL STEP FOR MAN...; Matthew McConaughey tråkket på Jessica Chastains kjole da «Interstellar»-stjernene møttes på den røde løperen. Foto: All Over Press Vis mer

McConaughey - som tidligere i år vant Oscar for sin rolle i filmen «Dallas Buyers Club» - klarte nemlig kunststykket å tråkke på Jessica Chastains eksklusive Yves Saint Laurent-kjole.

Matthew var kjapt ute med å trekke tilbake foten, slik at Jessica ikke snublet, og begge så ut til å ta episoden med et smil.

I tillegg til Matthews fot, fikk imidlertid Jessica også trøbbel med det britiske været.

Et kraftig regnvær sørget nemlig for at kanten av kjolen hennes ble søkkvåt.

Festet med kona

Alle skuespillerne tok seg likevel god tid til å posere foran kameraene i London.

«Interstellar» handler om en gruppe oppdagelsesreisende, som får muligheten til å reise til fjerne og tidligere utilgjengelige solsystemer.

Også Matthew McConaugheys kone, Camilla Alves (32), var tilstede i London, men holdt en lav profil på den røde løperen.

STRÅLTE VED EKTEMANNENS SIDE: Matthews kone Camilla Alves var tilstede i London, men holdt en lav profil på den røde løperen. Foto: Splash News/ All Over Press
STRÅLTE VED EKTEMANNENS SIDE: Matthews kone Camilla Alves var tilstede i London, men holdt en lav profil på den røde løperen. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

«Interstellar» har norsk premiere 7. november.

LES OGSÅ: Kjente ikke igjen ektemannen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer