McCartney vil ha sparket The BlackSheeps-trommis

Viktoria Eriksen fikk sparken og tapte så det sang i rettssalen. Nå har lykken snudd.

VANT MGP JR.: Viktoria Eriksen (nummer to fra venstre) var med og vant MGP Jr. med sangen Oro jaska beana i 2008. Senere har The BlackSheeps deltatt i MGP for voksne, uten henne. Foto: SCANPIX
VANT MGP JR.: Viktoria Eriksen (nummer to fra venstre) var med og vant MGP Jr. med sangen Oro jaska beana i 2008. Senere har The BlackSheeps deltatt i MGP for voksne, uten henne. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Først fikk trommeslager Viktoria Eriksen (18)og bassist Alexander Touryguin sparken fra The BlackSheeps, som de hadde vært med å vinne MPG Jr. med med landeplagen Oro jaska beana i 2008.

Når de gikk til sak mot de to gjenværende medlemmene, gitarist Emilie Nilsen og vokalist Agnete Johnsen, og ville ha dem fradømt retten til å bruke The BlackSheeps-navnet, tapte de på alle punkter.

Nå har lykken snudd for trommeslager Voktoria, skriver VG, som siterer den samiske avisen Ságat.

Etter å ha fortalt om sine erfaringer fra The BlackSheeps i søknaden til Paul McCartneys prestisjeskole LIPA i Liverpool, kom hun inn. Dermed er hun tatt inn i varmen hos kanskje verdens største nålevende popmusiker.

- Jeg gleder meg og skal utnytte denne muligheten best mulig, sier Viktoria Eriksen til Ságat.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjendisdommer fikk sparken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer