- Mayer fridde til Perry

Men popstjernens svar var ikke helt det sangstjernen hadde ventet.

FIKK NEI: Katy Perry svarte nei da samboeren John Mayer spurte om hun ville gifte seg. Foto: All Over Press
FIKK NEI: Katy Perry svarte nei da samboeren John Mayer spurte om hun ville gifte seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Forholdet mellom Katy Perry (28) og John Mayer (35) har denne gangen vist seg å være mer alvorlig enn de tidligere rundene de to popstjernene har hatt, men ingen hadde trodd at det skulle gå så fort i svingene som det nå har gjort.

Kilder nær paret hevder at John allerede har fridd til popstjernen, men sangeren skal derimot ikke ha fått den responsen han hadde håpet på.

Magasinet Grazia hevder at Mayer er så besatt av å vise Perry at han elsker henne at han faktisk kan ha skremt henne bort.

- John kommer ikke til å gå fra Katy igjen. Han er kjent for sitt «bad boy»-rykte og det som skjedde med Russell såret Katy. Derfor gjør John alt han kan for å overbevise henne om at det er han hun bør gifte seg med, forteller en kilde.

Katy føler seg derimot ikke klar for en ny tur ned kirkegulvet så kort tid etter skilsmissen med eksmannen Russell Brand.

- Selv om de har snakket om det, syns Katy at det er for tidlig. John ble knust.

Kilden forsetter:

- Katy elsker John, men føler at hun ikke har hatt nok tid til å komme seg etter skilsmissen. Hun fortalte ham at hun trenger litt mer tid.

«Part of Me»-stjernen har datet Mayer siden skilsmissen med Russell Brand i 2012. I mars ble det slutt mellom de to stjernene etter åtte måneder som kjærester. Men etter at «I Kissed a Girl»-stjernen innrømmet at hun fremdeles elsket skjørtejegeren ga de to forholdet en ny sjanse.

Etter at de fant sammen igjen i juni skal følelsene mellom de to artistene ha blusset voldsomt opp. Så mye at det punget ut for et felles kjærlighetsrede.

- Katy og John valgte ut sitt nye hjem sammen fordi de planlegger et liv sammen, sier en kilde til Hollywoodscoop. 

LES OGSÅ: - Han er klin gæren


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer