«Max Manus»-stjerne blir pappa

Knut Joner og samboeren venter barn.

SUKSESS: Knut Joner (t.h.) spilte med blant andre Aksel Hennie og Christian Rubeck i kinosuksessen fra 2008. Hennie portretterte Max Manus, mens Rubeck spilte Kolbein Lauring - to av medlemmene i den beryktede sabotasjegruppa «Oslogjengen».
SUKSESS: Knut Joner (t.h.) spilte med blant andre Aksel Hennie og Christian Rubeck i kinosuksessen fra 2008. Hennie portretterte Max Manus, mens Rubeck spilte Kolbein Lauring - to av medlemmene i den beryktede sabotasjegruppa «Oslogjengen». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Knut Joner (25) og samboeren Catharina Natalie Wandrup (25) blir foreldre for første gang. Paret venter nemlig en liten jente, og har termin 1. februar.

- Ja, det stemmer at vi skal bli foreldre, og vi gleder oss veldig!, forteller paret til Seoghør.no.

Knut Joner, som er sønnen til skuespiller og regissør Johannes Joner (54) og fetteren til skuespiller Kristoffer Joner (40), er mest kjent for rollen som motstandsmannen Gunnar Sønsteby i den prisbelønnede filmen «Max Manus» fra 2008.

Nå studerer 25-årigen ved fotografilinjen på filmskolen på Lillehammer. Etter mye pendling til og fra hovedstaden leier paret nå en leilighet i «dølabyen», og vent spent på at den lille skal komme.

Til Seoghør.no forteller Wandrup at svangerskapet så langt har gått veldig fint.

- Det har vært spennende og koselig, og formen har vært veldig bra hele veien. Det har vært en veldig hyggelig ventetid sammen, heldigvis uten noen større utfordringer enn de som vanligvis følger med en graviditet og hektisk hverdag.

Til våren har paret vært sammen i ni år, etter at de ble kjærester da de begge gikk på dramalinjen på Hartvig Nissen videregående skole i Oslo.

I tillegg til «Max Manus» er Joner kjent for rollen som Arild i barne-tv-serien «Arild og den usynlige byen» fra 1995, «Into The White» (2012) og som stemmene til Stephen og Rico i animasjonsfilmen «Madagascar 2».LES OGSÅ: Knut Joner trodde første «Max Manus» var en reklamejobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer