«Sommerhytta»:

Matutfordring: - Ikke brukt som unnskyldning

Paret gikk uten mat på dagtid de fire første ukene av «Sommerhytta».

FASTET: Ibrahim og Sara gikk inn på «Sommerhytta» midt under ramadan, og spiste lite de fire første ukene. Foto: Morten Eik / Se og Hør
FASTET: Ibrahim og Sara gikk inn på «Sommerhytta» midt under ramadan, og spiste lite de fire første ukene. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

«Sommerhytta» 2022 er endelig i gang, og denne uken har vi fått et lite innblikk i årets par. Denne sesongen er det fire unge kjærestepar som konkurrerer om å vinne en egen hytte.

Det man kanskje ikke tenker på som seer, er at dagene ikke bare består av hyttebygging. Mellom hammerslag og drilling skal man også presse inn andre ting - som søvn og mat.

For et av parene var det imidlertid en ekstra utfordring, nemlig ramadan.

BLØR: Det er ikke alt som går planlagt for Eldan Naftaly Nysveen på «Sommerhytta». Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

- En utfordring

Den islamske fastemåneden ble markert under «Sommerhytta»s fire første uker, og det ble derfor litt ekstra lite mat for Sara Meyer Boudaya (28) og Ibrahim Mahnin (30).

- Å faste de fire første ukene var en utfordring. Vi hadde jo lite energi, men på en annen side - vi hadde masse adrenalin, så det gikk veldig greit. I hvert fall bedre enn forventet, sier Ibrahim til Se og Hør om opplevelsen.

LITE ENERGI: Paret forteller at det tidvis var utfordrende å faste under innspillingen. Foto: Privat
LITE ENERGI: Paret forteller at det tidvis var utfordrende å faste under innspillingen. Foto: Privat Vis mer

- Det gikk jo fint, men det var ikke akkurat høyt energinivå, legger kona Sara til, og fortsetter:

- Vi klarte oss fint. Vi hadde på en måte en avtale oss mellom - at hvis vi ikke vant de fire første ukesfinalene så gikk det helt greit, siden vi fastet.

Paret, som altså ikke spiste før solnedgang, forteller til Se og Hør at de hadde en fin unnskyldning mellom seg.

- Men overfor de andre har vi ikke brukt det som unnskyldning i det hele tatt. De andre spiste jo heller ikke så mye som de pleier å gjøre, for det er så mye stress og mye annet som skjer.

GRUER SEG: Kjæresteparet Lise Sakariassen og Lars Jørgensen fikk ikke velge hytte i «Sommerhytta». Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

- Selvtilliten ble knekt

I de første episodene kan man tydelig se at paret går løs på hyttebyggingen med selvtillit. Det endret seg imidlertid fort.

- Vi gikk inn med selvtillit, men vi tapte jo en del da. Selvtilliten ble jo knekt ganske tidlig, spesielt den første uken. Vi var så fornøyde og så var det dét som var resultatet. Det var ekstremt høyt nivå, og de andre er så flinke, sier Sara.

SELVTILLIT: Paret forteller at de gikk inn med selvtillit, men at den fort ble borte. Foto: Privat
SELVTILLIT: Paret forteller at de gikk inn med selvtillit, men at den fort ble borte. Foto: Privat Vis mer

Begge påpeker at den harde konkurransen gjorde dem bedre.

- Men den første uken var vi unnskyldt føler jeg. Det var så mye filming og mye konkurranser, i tillegg til lite mat. Jeg skulle blant annet hente en lingardin som ikke fantes noe annet sted, så jeg kjørte til Lier. Jeg var borte i fire timer eller noe en av de første dagene, og vi hadde så dårlig tid og ante ikke hva vi holdt på med, sier Sara.

- Så kommer jeg tilbake dritsliten og holdt på å sovne bak rattet, ler hun avslutningsvis, og legger til at det heldigvis gikk bra.

LES OGSÅ: Dette gjør «Sommerhytta»-Christoffer og Michael nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer