Matthews nye kjærlighet

Like barn leker best. Det er nok Matthew McConaugheys mantra.

KJENDISPARET: Matthew og Penelope fant hverandre under innspillingen av "Sahara", men det tok ikke lang tid før forholdet tok slutt. Foto: AP
KJENDISPARET: Matthew og Penelope fant hverandre under innspillingen av "Sahara", men det tok ikke lang tid før forholdet tok slutt. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I juni ble det kjent at det et år gamle forholdet til skuespillerparet Matthew McConaughey (36) og Penelope Cruz (32) var over.

Det skulle ikke ta lang tid for Matthew å komme over den meksikanske skjønnheten. Det kan han kanskje takke jentefuten og skuespilleren George Clooney (45) for.

I 2004 introduserte George nemlig sin daværende kjæreste, Krista Allen (35) for ham. Kort tid etter var Krista lei av Georges eskapader, og dumpet superstjernen.

For noen uker siden ble Matt og Krista observert på fest i Matts strandhus i Malibu. I følge svenske Aftonbladet kastet den nysingle karen kjapt ut samtlige besøkende ... Utenom vakre Krista.

– De kunne virkelig ikke holde hendene fra hverandre, forteller en kilde til samme avis.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer