Matthew Perry sier nei til «Friends»-gjenforening

Fansen får ikke oppfylt drømmen om se hele den populære TV-gjengen samlet.

SIER NEI TIL COMEBACK: Matthew Perry (midten) vil ikke være med på en gjenforening med sine tidligere «Friends»-kolleger (f.v.) David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc. Foto: REUTERS
SIER NEI TIL COMEBACK: Matthew Perry (midten) vil ikke være med på en gjenforening med sine tidligere «Friends»-kolleger (f.v.) David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc. Foto: REUTERS Vis mer

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken ble det klart at flere av skuespillerne fra 90-talls serien «Friends» - også kjent som «Venner for livet» - har sagt ja til å gjenforenes i en to-timer lang spesialepisode. Det meldte nettsiden TVLine. 

Men nå avslører ttalskvinnen til Matthew Perry, som spilte Chandler Bing i serien, at han ikke vil være med i comeback-episoden.

Grunnen skal være at han er opptatt med å øve til et teaterstykke i London.

«Matthew vil ikke være med fordi han er i London for å øve til stykket «The End of Longing» som starter med de første forestillingene 2. februar på The Playhouse Theatre» skriver talskvinnen Lisa Kateler i en e-post til pressen ifølge Daily Mirror.

PRIORITERER TEATER: Matthew Perry er travelt opptatt med å forberede en ny teaterrolle  Foto: Stella Pictures
PRIORITERER TEATER: Matthew Perry er travelt opptatt med å forberede en ny teaterrolle Foto: Stella Pictures Vis mer

Gjenforeningen er en hyllest til seriens regissør, James Burrows (75).

- Jeg ønsker ikke å gi for mange detaljer. Jeg håper at vi får alle seks i samme rom samtidig, men jeg vet ikke om det går, forteller NBC-produsent Robert Greenblatt ifølge EOnline.

Bryllup og brudd

Det er sukessen bak «Friends» som var et stort startskudd for karrieren til skuespillerne Jennifer Aniston (46), Courteney Cox (51), Lisa Kudrow (52), Matt LeBlanc (48), David Schwimmer (49) og Matthew Perry (46). 

Flere av stjernene har gjort enorm suksess også etter TV-serien, men livet på hjemmebane har vært veldig forskjellig for de seks skuespillerne. 

TV-STJERNER: Courteney Cox, Lisa Kudrow og Jennifer Aniston under innspillingen av Friends. Foto: Stella Pictures
INGEN ALDRINGSTEGN: Jennifer Aniston bærer ikke preg av alderen. Foto: All Over Press
GLATT HUD: Courteney Cox er ett år yngre enn Lisa Kudrow, men ser langt yngre ut. Foto: All Over Press
NYE BILDER: Lisa Kudrow på et arrangement i slutten av februar. Foto: All Over Press
STOR FORANDRING: Lisa Kudrow er ikke redd for å vise seg fra sin naturlige side. Her er hun på flyplassen i Los Angeles. Foto: All Over Press
UTE TIL LUNSJ: Lisa Kudrow ute til lunsj i Los Angeles. Foto: All Over Press
MED SMINKE: Lisa Kudrow blir også avbildet med sminke, som her fra 4. februar. Foto: All Over Press

Jennifer Aniston, som spiller rollen som vakre Rachel Green, har spilt i flere kritikerroste filmer, blant andre «Horrible Boses» og «Cake». I 2011 ble filmstjernen sammen med skuespiller Justin Theroux (44), og i august i fjor giftet paret seg. 

I bryllupet var «Friends»-kollega og Anistons bestevenninne Courtneney Cox forlover. 

På Cox sin side, har det imidlertid ikke gått like bra i privatlivet. Like før jul ble det nemlig kjent at forlovelsen med artist Johnny McDaid (39) var brutt etter halvannet år som forlovet.

Skuespillerinnen, som spiller Monica i serien, har også vakt oppsikt for sitt ugjenkjennelige ansikt den siste tiden. Da hun dukket opp på den røde løperen under premieren av serien «Hand Of God» i fjor, fikk hun sterke reaksjoner på endringen.

GJØR COMEBACK: Tusenvis av fans jublet da det ble kjent at flere i «Friends»-gjengen har sagt ja til å bli med i en comeback-episode. Foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett C
GJØR COMEBACK: Tusenvis av fans jublet da det ble kjent at flere i «Friends»-gjengen har sagt ja til å bli med i en comeback-episode. Foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett C Vis mer

«Hun er ikke til å kjenne igjen, og har nylig tydeligvis fått fikset på ansiktet. Hva har skjedd med ansiktet ditt, Courteney?», skrev Daily Mail.

For Matthew Perry, som spiller spøkefuglen Chandler Bing i TV-serien, har det heller ikke bare vært fryd og gammen i det virkelige liv.

Skuespilleren har tidligere åpnet seg om sitt alkohol- og dopmisbruk.

– Jeg hadde et stort problem og jeg klarte ikke å stoppe. Til slutt ble ting så ille at jeg ikke kunne gjemme det lenger. Alle visste det, har han tidligere sagt til People om avhengigheten.

LES OGSÅ: Kjekkasen fikk Twitter til å ta av etter Golden Globe