- Måtte vinne for husfredens skyld

Komiker Dagfinn Lyngbø og kona Pernille Sørensen var begge nominert til «årets stand-up artist»-pris.

TAKKET: Dagfinn, som for sjette gang vant en komipris, hilste til kona - «monstertrucken» - fra scenen.
TAKKET: Dagfinn, som for sjette gang vant en komipris, hilste til kona - «monstertrucken» - fra scenen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke bare-bare å ha en gravid kone, og at begge to er nominert i samme priskategori. Det fikk nemlig humor-kongen Dagfinn Lyngbø (38) erfare da både han og kona Pernille Sørensen (33) var nominert som «årets stand-up artist» under komiprisutdelingen på Chat Noir i går.

- Det kan være tøft nok å være gift med en høygravid hormonbombe, om ikke hun skal gå rundt å være surmuggen også, forteller Lyngbø i et intervju med papirutgaven av VG.

Heldigvis for familien Lyngbø/Sørensen kunne herren i huset ta med seg den gjeve prisen hjem til parets peishylle i Sørkedalen i Bærum, og om en måndes tid får de et nytt tilskudd til familien.

- Da blir det fest igjen! Jeg har termin i begynnelsen av oktober. Da blir Ludvik storebror til en liten pjokk, sier Sørensen til avisen.

Humor-kongen selv er ikke like sikker på hva som er best - pris eller baby:

- Hvis det blir en kjip unge er det gøyere å vinne pris, påstår han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Snek seg inn på kino


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer