- Måtte velge mellom kjæresten og bloggen

Sophie Elise angrer ikke på valget.

LYKKELIG FORELSKET: Sophie Elise Isachsen skryter av sin nåværende kjæreste Robin Johansson, og avslører at hun håper å gifte seg og få barn med ham. Her er paret sammen på Vixen Blog Awards på Christiania Teater i januar.  Foto: Andreas Fadum
LYKKELIG FORELSKET: Sophie Elise Isachsen skryter av sin nåværende kjæreste Robin Johansson, og avslører at hun håper å gifte seg og få barn med ham. Her er paret sammen på Vixen Blog Awards på Christiania Teater i januar. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden september i fjor har toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (20) vært sammen med svenske Robin Johansson - som også er blogger.

Harstad-jenta forteller gjerne om forholdet sitt til leserne, og har tidligere blant annet skrevet om sexlivet deres og avslørt at de sminker seg sammen.

Nå utrykker Sophie Elise sin kjærlighet for Robin, og sier at hun håper han er mannen hun kommer til å stifte familie og bli gammel med.

«Det jeg har nå er virkelig et forhold jeg trives i, som er tilnærmet perfekt på alle mulige måter (på VÅR måte, folkens) og jeg har funnet min beste venn som jeg ønsker å gifte meg med og få barn med en dag. En vakker dag om mange år rikignok, haha. Jeg vil ikke være en ung mor, og har enda alt for mye jeg vil gjøre først, men poenget var iallfall at jeg håper dette blir med Robin,» skrev hun tirsdag i et innlegg på sin populære blogg.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR: Sophie Elise er en av Norges mest populære bloggere, og er ikke redd for «å snakke fra levra» og å dele fra privatlivet sitt med leserne.
POPULÆR: Sophie Elise er en av Norges mest populære bloggere, og er ikke redd for «å snakke fra levra» og å dele fra privatlivet sitt med leserne. Vis mer

 

Kjærligheten har nemlig ikke alltid vært like lett for den flotte nordlendingen.

I et tidligere forhold ga en gutt henne et ultimatum hun ikke satte særlig pris på.

«En exkjæreste ba meg velge mellom han og bloggen. Det er ganske åpenbart hva jeg valgte og jeg har ikke angret et sekund, og ville ha tatt samme valg idag,» avslører hun i innlegget.

«I et forhold stiller man ikke slike egoistiske ultimatum, og jeg ville aldri ha hindret den jeg elsker i å gjøre noe. Han sitter forresten i en kjellerleilighet nå med deltidsjobb og ingen kjæreste - ganske ironisk da hannes ord til meg var "bloggen din er flaut og du kommer aldri noe sted med den". Karma er bare en bitch om du er det!»

I tillegg til å være en av Norges hotteste bloggere, har 20-åringen også gjort seg bemerket på TV-skjermen i programmer som «Bloggerne» og «Mitt Dansecrew».

LES OGSÅ: Sophie Elise blir misbrukt på snapchat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer