Måtte utsette bryllupet

- Jeg skulle gjerne hatt bryllupet nå, sier Marthe Sveberg Bjørstad.

BRYLLUPET UTSATT: Det var antatt at TV-profilen ville gifte seg denne sommeren. Men Sveberg Bjørstad rekker ikke å gifte seg før neste sommer. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BRYLLUPET UTSATT: Det var antatt at TV-profilen ville gifte seg denne sommeren. Men Sveberg Bjørstad rekker ikke å gifte seg før neste sommer. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: «Norske Talenter» og «Skal vi danse»-programlederen Marthe Sveberg Bjørstad (33) forlovet seg i høst med musikerkjæresten Håvard Bjørshol.

Den gang ga hun uttrykk for at det ikke ville ta lang tid før bryllupet skulle stå, og det ble antatt at paret skulle gifte seg denne sommeren.

Nå er imidlertid bryllupet utsatt.

- Jeg liker absolutt å være spontan, og skulle gjerne hatt bryllupet nå. Bestemor synes forresten det er en god idé. Men vi rekker det ikke før neste sommer, sier hun til Her og Nå.

Sveberg Bjørstad skal til høsten ta over stafettpinnen som programleder i «Jakten på Kjærligheten», etter at Kathrine Moholt har gitt seg.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Ja, jeg er forlovet