MÅTTE DISKES: Kristin Spitznogle måtte fjernes fra Frøken Norge-juryen - fordi kjærestens datter er blant semifinalistene. Foto: Marius Fiskum/Fototopia
MÅTTE DISKES: Kristin Spitznogle måtte fjernes fra Frøken Norge-juryen - fordi kjærestens datter er blant semifinalistene. Foto: Marius Fiskum/FototopiaVis mer

Måtte ut av Frøken Norge-jury

- Vi kan ikke ha en potensiell "stemor" i juryen...

SEHER.NO: Kristin Spitznogle har vært jurymedlemmene i Frøken Norge-finalene de siste årene. Hun er en av to som i år må ut av juryen.

Sexolog Kristin var en av fagjuryens medlemmer i 2007 og 2008 – en plass hun var selvskreven til i år også. Til froken.no forteller Geir Hamnes at hennes rolle i fagjuryen har vært unik.

- Hun har klart å komme så tett på deltakerne – mye i kraft av sin profesjon. Hennes vurderinger, etter lange samtaler med deltakerne, har vært et viktig bidrag i prosessen med å finne frem til jenter som har hatt de beste forutsettinger for å lykkes i Frøken Norge, sier Geir Hamnes.

Men Kristin må vrakes fordi hun har funnet kjærligheten med Mikkel Gaup, og han er far til en av semifinalistene; Maiken Gaup.

- Det sier seg selv – vi kan ikke ha en potensiell "stemor" i juryen, sier Geir Hamnes.

Dermed er Kristin ute av Frøken Norge-juryen i år. Men Hamnes åpner døren på vidt gap for comeback neste år.

I Frøken Norge aksepteres det ikke relasjoner mellom jurymedlemmer og deltakere i konkurransen. Samme krav stilles til ansatte i selskapet som arrangerer konkurransen. Alle som deltar i Frøken Norge skal bli vurdert på helt objektivt grunnlag.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han er grusom