<strong>UFORSVARLIG:</strong> Legene fortalte Hang at det var uforsvarlig å la henne fortsette etter at hun fikk hjernerystelse og slo hodet mot en stein. Foto: TVNorge
UFORSVARLIG: Legene fortalte Hang at det var uforsvarlig å la henne fortsette etter at hun fikk hjernerystelse og slo hodet mot en stein. Foto: TVNorge Vis mer

Måtte trekke seg mot sin egen vilje

- Jeg hulket og grein da jeg fikk beskjeden, sier Phung Hang.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Phung Hang ble tvunget til å trekke seg fra «71 grader nord» etter at hun i mandagens episode besvimte og ble liggende livløs på bakken. Hang hadde besvimt og slått hodet mot en stein, noe som førte til at hun måtte fraktes til legevakten i ambulanse.

Selv ønsket hun å fortsette konkurransen, men legene og de sikkerhetsansvarlige sa at det ikke var forsvarlig.

- Da legene ga meg beskjed om at det ikke var forsvarlig å la meg fortsatte, begynte jeg å hulke og grine. Jeg hadde grått noen ganger tidligere, men denne gangen strigråt jeg, sier hun til Seoghør.no.

«71 grader nord»-exiten gikk tungt inn på NRK-kjendisen.

- Jeg ble kjempelei meg. Jeg syns jeg gråt hele tiden der nede, men det var tungt å forlate en gjeng jeg hadde blitt så glad i etter kun to uker.

Etter at hun kom hjem fra turen, levde hun i håpet om at hun kunne bli kalt tilbake igjen.

- Jeg ble faktisk deprimert da jeg kom hjem, og lot sekken stå i en uke før jeg ryddet ut av den, sier Hang til Seoghør.no.

Også Anita Valen måtte forlate «71 grader nord» i mandagens episode. Hun tapte den avgjørende konkurransen mot Marian Aas Hansen, Trine Rein og Gustav Nilsen.

«71 grader nord» sendes mandager kl. 20.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De sa jeg hadde slått hodet mot en stein

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer