«Kompani Lauritzen»:

Måtte trekke seg etter skade

Benedicte Izabell Ekeland (29) måtte forlate «Kompani Lauritzen».

DRAMATISK: Det blir dramtisk under en av konkurransen i «Kompani Lauritzen», når Izabell skader hånden og ryker leddbåndet. Vis mer
Publisert

Det begynner for alvor å spisse seg til i TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen». Forrige uke måtte hele tre kjendiser kle av seg kamuflasjen og forlate kompaniet, noe som medførte både tårer og frustrasjon blant de andre deltakerne. Men - det er dessverre sånn at deltakere uke etter uke må inn i livet som sivilist igjen.

Denne gangen var det rapperen Benedicte Izabell Ekeland som trakk det korteste strået, men exiten hennes hadde faktisk ikke noe å gjøre med hvordan hun gjorde det i Dag Otto Lauritzens utfordringer.

En liten, men ødeleggende, skade i hånda sørget nemlig for at hun måtte trekke seg fra konkurransen. Det smakte surt, innrømmer hun overfor Se og Hør. Heldigvis kom det noe positivt ut av situasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer