Måtte transplantere nerve etter ulykke

«71 Grader Nord»-programleder Tom Stiansen mistet følelsen i fingeren.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter nyttår er Tom Stiansen (43) igjen aktuell som programleder for kjendisversjonen av «71 Grader Nord». 

Den tidligere alpinisten er ikke fremmed for å prøve de samme oppgavenene deltagerne i realityserien må gjennomgå, og har så langt klart seg uten noen betydelige skader. Men da TVNorge-profilen skulle gjøre en god gjerning på 17. mai gikk det hele veldig galt.

- Jeg skulle plukke opp noen glasskår etter russen, og så kuttet jeg en nerve. Derfor måtte jeg transplantere en nerve fra underarmen og ut i fingeren for å få følelse igjen, begynner Stiansen.

- Jeg var å handla før en brunch med noen besteforeldre på 17. mai. Da så jeg en halvknust vodkaflaske midt på veien og tenkte at den ikke kunne ligge der. Så skulle jeg plukke opp den, og jeg hadde bare en hånd til rådighet, siden jeg hadde noen bæreposer og en hund i den andre hånden, og dytte den inn i en glassdispenser. Da er det den gummimatta, som er i luka, slo av et glasskår som ble kjørt ganske langt inn i fingeren. Så det var uflaks, sier programlederen.

MÅTTE UNDER KNIVEN: Tom Stiansen måtte transplantere nerver fra underarmen for å forhåpentligvis få tilbake følelsen i fingeren. Foto: Martin Norderhaug / Seoghør.no
MÅTTE UNDER KNIVEN: Tom Stiansen måtte transplantere nerver fra underarmen for å forhåpentligvis få tilbake følelsen i fingeren. Foto: Martin Norderhaug / Seoghør.no Vis mer

Stiansen lå onsdag på operasjonsbordet for å transplantere en nerve fra underarmen og ut i fingeren for å forhåpentligvis få tilbake følelsen i fingeren. TVNorge-profilen tror derimot ikke at skaden kommer til å hemme han noe betydelig fremover, og satser på å bli helt frisk.

- Ja, det håper jeg. Det er ikke alltid sånne nerver finner sammen igjen, men jeg har nå hverfall sydd de sammen igjen og gitt de en mulighet, smiler «71 Grader Nord»-programlederen.

LES OGSÅ:  Disse kjendisene deltar i «71 Grader Nord»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer