Måtte tisse på motspilleren

Enkelte roller er verre enn andre. Det fikk Nicole Kidman og Zac Efron erfare.

SPESIELL SCENE: I en av scenene i filmen måtte Kidman tisse på Efron. Det ble ikke brukt kunstig urin. Foto: FameFlynet
SPESIELL SCENE: I en av scenene i filmen måtte Kidman tisse på Efron. Det ble ikke brukt kunstig urin. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerstjernene Nicole Kidman (44) og Zac Efron (24) spiller mot hverandre i filmen «The Paperboy», som hadde premiere under filmfestivalen i Cannes.

I filmen spiller Kidman og Efrons rollefigurer i en heftig sexscene sammen, som Efron tidligere har skrytt opp i skyene.

- Det var alt jeg hadde drømt om. Hun var en fantastisk person. Jeg måtte klype meg i armen hver dag, spesielt etter sexscenen. Det var det beste som har hendt meg, sa Efron tidligere ifølge Bang! Showbiz.

Nå viser det seg at det er en annen scene som kan være med på å stjele oppmerksomheten fra resten av filmen. På et tidspunkt er Kidmans rollefigur tvunget til å urinere på Efron, etter at rollefiguren hans har vært i nærkontakt med en giftig manet.

I et intervju med Deadline kommer det nå fram at det ikke er brukt kunstig urin, og at det faktisk er Kidman som tisser på ansiktet og overkroppen til Efron.

- Ja, jeg gjorde scenen. Det var det regissøren ville. Den stod i manus og er ganske sær. Jeg mener, jeg er veldig glad i Zac. Han er en flot fyr og jeg må si at jeg er glad det var ham. Jeg føler meg trygg på ham, og forhåpentligvis føler han det samme med meg. Herregud, jeg kan ikke tro at dette er over hele Twitter nå, sier Kidman i intervjuet.

Den offisielle premieren på filmen er satt til november.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Sexscenen med Kidman er det beste som har hendt meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer