«Kompani Lauritzen»:

Måtte til psykolog etter dette

Hele tre stykker måtte forlate «Kompani Lauritzen» lørdag.

NEDERLAG: I lørdagens episode av «Kompani Lauritzen» må hele tre deltakere vrenge av seg uniformen og vende hjem. Vita Mashadi (t.h) ble den første til å forlate konkurransen. Nederlaget tok hun svært hardt. Foto: Matti Bernitz / TV 2
NEDERLAG: I lørdagens episode av «Kompani Lauritzen» må hele tre deltakere vrenge av seg uniformen og vende hjem. Vita Mashadi (t.h) ble den første til å forlate konkurransen. Nederlaget tok hun svært hardt. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

TV 2s nye «Kompani Lauritzen» har vist seg å være en suksess. Tidligere proffsyklist Dag Otto Lauritzen (63) og hans kjendistropp har hatt gode seertall, og det er ingenting som tilsier at de vil gå ned med det første.

Kjendisenes blodslit er ifølge anmelderne god tv, og det er åpenbart at nivået er sprikende mellom deltakerne. Det ble lørdagens episode et klart bevis på, da hele tre deltakerne måtte pakke sammen militæruniformen og forlate konkurransen.

For Vita Mashadi (27), Lasse «Lazz» Jensen (38) og Abiel Tesfai (32) er eventyret nå over, og alle røk ut på tre forskjellige måter. De taklet det også helt vidt forskjellig. Verst var det for Mashadi, som fortsatt har kontakt med psykolog etter den nedslående hendelsen.

Brøt sammen

Til Se og Hør forteller 27-åringen, som altså røk ut av programmet før sin tvillingsøster Wanda, at det var surt å være førstemann ut. De fire utsatte deltakerne, de tre utslåtte og Lise Karlsnes, skulle gjennom tre forskjellige øvelser - hvor én deltaker skulle ryke i hver av dem.

Den første var «sluttet orden», der de skulle ta ordre fra sin overordnede. Mashadi bommet på tre av dem, og ble dermed førstemann ut. Det tok hun så tungt at hun brøt sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer