SAMBOERE: Sophie Elise Isachsen og Kasper Kristoffersen har vært kjærester i et år. Her sammen under «Skal vi danse» lørdag kveld. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SAMBOERE: Sophie Elise Isachsen og Kasper Kristoffersen har vært kjærester i et år. Her sammen under «Skal vi danse» lørdag kveld. Foto: Tor Lindseth / Se og HørVis mer

Sophie Elise og Kasper Kristoffersen:

Måtte tenke seg om to ganger før de ble kjærester

- Man må se forbi bekymringene.

Det var i september i 2017 det ble kjent at Sophie Elise Isachsen (23) hadde funnet lykken med barndomskompisen Kasper Kristoffersen.

Siden den gang har mye skjedd mellom duoen. Nylig solgte Sophie Elise sin leilighet på Rosenhoff, og sammen kjøpte duoen et rekkehus like utenfor Oslo.

Tidligere har Sophie Elise også uttalt at hun ikke utelukker familielivet sammen med kjæresten.

Men før de to i det hele tatt innledet et forhold, måtte Kasper, som er psykologistudent, gå noen runder med seg selv før han bestemte seg for å satse på Sophie Elise.

Det fortalte han til «God Kveld Norge» lørdag kveld.

- Var usikker

Det var i hjembyen Harstad, som for øvrig begge er vokst opp i, at de to møttes for første gang.

Til «God kveld Norge» forteller Kasper at han, på tross av å ha kjent Sophie Elise i mange år, var noe skeptisk til alt han hadde hørt og lest om sin nåværende kjæreste. Det gjorde at han måtte tenke seg nøye om.

- Vi hadde en utrolig fin kjemi, og jeg likte følelsen av hva det kunne bli. Men jeg hadde noen bekymringer rundt hva det ville innebære. Som person er jeg litt tilbaketrukken, så jeg gikk noen runder der, forteller Kasper og legger til:

- Jeg endte opp med å legge mest vekt på tryggheten vi hadde mellom oss. Jeg tror ikke det går an å se for seg hvordan det egentlig skal bli. Man må se forbi bekymringene og stole på at det vi har sammen er veldig fint.

Forståelsesfull

Sophie Elise forstår godt at kjæresten trengte litt ekstra betenkningstid. I dag er hun veldig glad for at valget havnet på henne.

- Jeg skjønner at det kan være vanskelig når ting er nytt. Han ern en trygghet jeg kan lene meg på når bransjen blir for tøff, for falsk eller overfladisk, sier hun i programmet.

Isachsen har definitivt nok å gjøre om dagen. Ved siden av å sette av «Skal vi danse»-sirkuset er hun snart klar med sin andre bok, som etter planen skal slippes i oktober.

VIDERE TIL NESTE UKE: Sophie Elise og dansepartner Benjamin Jayakoddy på «Skal vi danse»-parketten lørdag. Foto: TV 2
VIDERE TIL NESTE UKE: Sophie Elise og dansepartner Benjamin Jayakoddy på «Skal vi danse»-parketten lørdag. Foto: TV 2 Vis mer

På toppen av dette kommer altså boligkjøpet, der det også er nok å holde fingrene i.

- Vi har begynt å innrede nå. Eller, det er jeg som bestemmer hvordan det skal se ut, Kasper stoler på at jeg har god smak. Det blir «girly», fortalte hun til Se og Hør tidligere denne måneden.

Fikk kjørerefs

- Hvordan får du tid til alt?

- Det går overraskende bra. Selv om jeg blir sliten av all treningen, gir det meg samtidig mye energi. Jeg har mindre tid, men jobber bedre, fortalte Isachsen.

Bloggeren skapte for øvrig overskrifter i helgen, etter at det ble kjent at hun har øvelseskjørt ulovlig. Det var forrige uke at 23-åringen delte en video på sin YouTube-kanal der hun lærer kompisen Joakim Kleven å kjøre bil - men bryter altså flere regler.

- Jeg har sett det har kommet en del reaksjoner på Jodel, men jeg tenker at det går fint. Det er det mest kriminelle jeg har gjort i hele mitt liv, og det var ikke noe farlig, fortalte Sophie Elise under «Skal vi danse» lørdag, og fortsatte:

- Jeg er 23 år og har hatt lappen siden jeg var 18, men vi var på en parkeringsplass, han kjørte i 10 kilometer i timen, det var et lukket område og faren til Joakim var til stede.

LES OGSÅ: Sophie Elise mistet bokmanuset

FEM KJAPPE: Høyaktuelle Sophie Elise forteller deg noen funfacts du kanskje ikke visste fra før. Video/reporter: Ruben Pedersen / Klipp: Frida Andersen Vis mer
Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Får kjeft etter dette koselige bildet

Får kjeft etter dette koselige bildet

- Hun opererer seg for å imponere Tristan

- Hun opererer seg for å imponere Tristan

Slik ser han ikke ut lenger

Slik ser han ikke ut lenger

John Arne Riise og Louise Angelica blir foreldre

John Arne Riise og Louise Angelica blir foreldre

- Jeg er ikke sikker på hva som skjer framover

- Jeg er ikke sikker på hva som skjer framover

Slik reagerer eks-kona på sjokkforlovelsen

Slik reagerer eks-kona på sjokkforlovelsen

Fyller 40 år - se Gunhilds store forvandling

Fyller 40 år - se Gunhilds store forvandling

«Photoshop-tabben» skaper reaksjoner

«Photoshop-tabben» skaper reaksjoner

Trygler om hjelp etter frekt innbrudd

Trygler om hjelp etter frekt innbrudd

Nå bekrefter hun babynyheten

Nå bekrefter hun babynyheten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255