Måtte tatovere seg på direkten

Komikeren Gustav Nilsen måtte betale en smertefull pris for sitt tapte veddemål. Se video!

SEOGHØR.NO: Komiker Gustav Nilsen (38), aktuell med showet «Julelatter» på Latter i Oslo, var torsdag på plass i radiostudioet hos P4. Gustav skulle nemlig gjøre opp for et gammelt veddemål ved å tatovere en ørn på brystet.

- Vi er en sånn showgruppe på Toten hvor det har gått litt sport i å vedde om tatoveringer. En i gruppa har tatt en diger ku på hoften og ordføreren på Toten har tatovert kommunevåpenet, forteller Gustav.

- Jeg tapte, så jeg måtte tatovere en ørn på brysten. Jeg har prøvd å få folk til å glemme det, men så kom det opp i sendingen til Michael (Andreassen, red.anm)her forrige uke og da måtte jeg til pers. Det er litt komisk, for jeg har faktisk glemt hva jeg veddet om, ler komikeren.

NERVØS: Gustav var nervøs for smerten før første nålestikk. Foto: Martin Norderhaug / Seoghør.no
NERVØS: Gustav var nervøs for smerten før første nålestikk. Foto: Martin Norderhaug / Seoghør.no Vis mer

Veddemålet slo fast at det måtte bli en ørn, men Gustav kunne ta seg noen friheter i form av størrelse, utseende og farger. Til slutt falt valget ned på en fin liten ørn, med skriften «Ørn» i ett banner under tatoveringen. Nilsen fortalte at dette var hans aller første tatovering og at han var nervøs før første nålestikk.

- Jeg var veldig spent på om det var vondt, men ble veldig beroliget da jeg kjente at det ikke var så galt. Så beveget vi oss nærmere og nærmere innover mot brystet og da var det litt vondere. Det er så mange som har tatoveringer, så jeg skal ikke klage, men jeg anser meg selv som medium tøff, forteller komikeren.

KJÆRESTEN: Gustavs kjæreste, Selda Ekiz, har blant annet en stor tatovering på venstre arm. Foto: Stella Pictures
KJÆRESTEN: Gustavs kjæreste, Selda Ekiz, har blant annet en stor tatovering på venstre arm. Foto: Stella Pictures Vis mer

Gustav Nilsen er forlovet med NRK-profilen Selda Ekiz (28), som har flere store tatoveringer. Da Gustav får spørsmål om hva han tror kjæresten kommer til å synes om hans nye kroppskunst, lyser komikeren opp som en sol.

- Jeg tipper at Selda kommer til å synes at den ørnen er ganske fin. Hun var litt skeptisk på mine vegne rett og slett fordi jeg ønsket meg jo egentlig ikke en tatovering. Men vi får se, kanskje det baller på seg. Det kan hende jeg tar en til, ler Gustav.

Hør hva Gustav syns om sin nye tatovering i videoen øverst i saken.

LES OGSÅ:  «Newton»-Selda vil gifte seg to ganger