Måtte ta pauser for å amme datteren

Ane Dahl Torp hadde med seg sin tre måneder gamle datter på prisutdeling.

VANT PRIS: Søndag fikk Ane Dahl Torp prisen for beste kvinnelige skuespiller under utdelingen av Heddaprisen.  Foto: NTB scanpix
VANT PRIS: Søndag fikk Ane Dahl Torp prisen for beste kvinnelige skuespiller under utdelingen av Heddaprisen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ane Dahl Torp (36) vant prisen for beste kvinnelige hovedrolle for sin rolle i «Det gode mennesket fra Sezuan» under Heddaprisen søndag kveld.

Skuespilleren var gravid mens hun spilte i forestillingen, og på scenen sendte hun en takk til datteren Liv som kom til verden for tre måneder siden.

- Jeg vil også takke lille Liv som lå i magen og fikk panikk da vi kom inn her i kveld.


Liv ventet på gangen sammen med faren Sjur Miljeteig, og flere ganger måtte Torp ut av salen for å amme.

Fra før har Ane sønnen Sigurd (2). Til VG forteller 36-åringen at hun synes det fint går an å kombinere privatliv og karriere.

- I dag har det ikke gått så bra, men jeg føler generelt at vi er heldige stilt fordi vi ikke har like arbeidstider, sier Torp til avisen.


Det er Torps første Heddapris. Tidligere har hun blant annet vunnet to Amanda-priser.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Var villig til å gi avkall på å få barn   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer