Trude Drevland:

Måtte ta grep etter legebeskjed

- Må ta det alvorlig.

MÅTTE TA GREP: Trude Drevlands seneste legebesøk har tvunget henne til å ta drastiske grep. Foto: Marie Røssland / Dagbladet
MÅTTE TA GREP: Trude Drevlands seneste legebesøk har tvunget henne til å ta drastiske grep. Foto: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer
Publisert

Mandag formiddag kunne Trude Drevland (75) dele en kunngjøring med sine Instagram-følgere. Den tidligere politikeren har blitt tvunget til å ta grep etter en tøff beskjed fra legen.

75-åringen postet nemlig et bilde av seg selv med en røyk mellom leppene. Det skal derimot være siste gangen man får se henne slik, ifølge henne selv.

- Vanskelig

«RØYKESLUTT!!! Nå er det SKJERPINGS til mor!!! Nå prøver jeg å kutte denne unødvendige «luksusen»! Fått forhøyet kolesterol - så nå - fra i dag MÅ jeg klare å slutte. Dette MÅ gå bra».

Overfor Se og Hør forteller Drevland at det er en stund siden hun fikk den skremmende beskjeden, men at hun trengte å bearbeide situasjonen litt på egen hånd.

- Jeg sluttet å røyke i går kveld, fordi jeg må ta alvorlig det at jeg har høyt kolesterol. Jeg fikk egentlig beskjeden for 14 dager siden, men jeg har hatt litt problemer med å ta det innover meg. Det tar gjerne litt tid, men i går kveld var jeg klar på at jeg ikke kunne fortsette å skyve det foran meg.

- Derfor tok jeg den kraftige og vanskelige, men kloke avgjørelsen om at jeg nå måtte prøve å slutte. Det var ikke noe mer å lure på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer