Bianca Ingrosso:

Måtte ta grep etter Ingrosso-besøk

- Mine unge følgere virker å ha bra smak, spøker influenseren etter at restaurant tok grep.

POPULÆR: Dit Bianca Ingrosso drar, vil også hennes følgere dra. Det har en kjent Stockholm-restaurant fått erfare. Foto: Shutterstock/NTB
POPULÆR: Dit Bianca Ingrosso drar, vil også hennes følgere dra. Det har en kjent Stockholm-restaurant fått erfare. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Søndag kveld var det liten tvil om at den svenske influenseren og talkshow-verten Bianca Ingrosso (28) var ute og koset seg med god mat.

Med hele syv bilder av ulike matretter fra Stockholm-restauranten Italioano Ristorante, fristet hun sine 1,3 millioner instagramfølgere - og kom med et aldri så lite stikk til en annen favorittrestaurant.

Det har ikke gått ubemerket hen.

Fortsett å se med Se & Hør Pluss

Kjøp tilgang fra 39,-

Har du allerede en bruker? Logg inn

Steg 1/3
Steg 1/3

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

HJEMME ALENE: I «Nødt eller sannhet» inviterer programleder Hasse Hope åtte forventningsfulle kjendiser «hjem» til seg. La flasken spinne, og den skamløse vinne! Vis mer

Hevet aldersgrensen

I lang tid har Ingrosso vært å regne som en stamkunde hos Spesso, en annen Stockholm-basert restaurant. Også derfra har hun delt en rekke bilder, og følgerne lar seg naturligvis påvirke.

Det resulterte i at en rekke unge Ingrosso-fans begynte å henge på Spesso, men ikke for spise syvretters og drikke dyr vin.

Ifølge svenske Aftonbladet gikk det i oliven og Coca cola, noe restauranten riktignok ikke tjente stort på.

Av den grunn så de seg nødt til å ta grep, og hevet derfor aldersgrensen. Etter klokken 21 på kvelden blir folk under 23 år nå nektet adgang, skriver Expressen.

GJØGLER: Da Astrid Smeplass gjestet Bianca Ingrossos talkshow, dro hun en vits som ikke falt helt i smak hos våre svenske naboer. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Stikk mot Spesso

- Jeg synes Spesso er ett av Stockholms aller beste steder å henge, så mine unge følgere virker å ha bra smak. Håper jeg fortsatt er velkommen, uttalte Ingrosso til Aftonbladet forrige uke.

Søndag kom hun med et stikk mot Spessos noe spesielle aldersgrep.

På de syv bildene av ulike matretter nevner hun hyppig Italiano-restauranten, og gjør det vanskelig å misforstå hvor hun spiser. Hun håper likevel ikke det skaper trøbbel for også denne spiseplassen.

Foto: Skjermbilde fra Instagram/Biancaingrosso
Foto: Skjermbilde fra Instagram/Biancaingrosso Vis mer

«Håper ikke dere får problemer med tenåringer som bare drikker brus nå. Beklager for at mine fantastiske følgere har god smak når det kommer til hvor de bruker pengene sine», skriver hun til et bilde av en delikat dessert.

AVSLØRER: Influenser Bianca Ingrosso om hvorfor hun er så mye i Norge. Video: Rød Løper Vis mer

Brudd- igjen

I sommer ble det kjent at Ingrosso og hennes daværende kjæreste Phillipe Cohen hadde gått fra hverandre. Dette var imidlertid ikke første gang, da paret har vært hyppig av og på i over ni år.

Bruddet i sommer fremsto derimot som en slutt, en gang for alle.

Man skulle da kanskje tro at Sveriges største Influenser har nok av tilbud fra menn som ønsket å ta henne med på date, men ifølge Ingrosso stemmer ikke det helt.

NØDT ELLER SANNHET: Det er på tide å gå inn i det rampete hjørnet. Deltakerne skjønner ingenting. Vis mer

- Hvor i helvete er alle sammen da? Det er tomt i innboksen min. Det skal sies. Tomt, tomt. Eller, det finnes jo visse typer som skriver, men de er enten tolv eller 85 liksom, sa hun i et intervju med Aftonbladet i høst.

LES OGSÅ: - Hva er poenget med det?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer