DRAMATISK TOALETTBESØK:  Camilla Grøtness vred ryggen etter å ha snublet i en rot på Robinson-øya. Her får hun trøst av lagkamerat Francois El-Safadi. Foto: TV 3
DRAMATISK TOALETTBESØK: Camilla Grøtness vred ryggen etter å ha snublet i en rot på Robinson-øya. Her får hun trøst av lagkamerat Francois El-Safadi. Foto: TV 3Vis mer

- Måtte sykmelde meg i to uker

Toalettbesøket på Robinsonøya ble en smertefull affære for utstemte Camilla Grøtness.

SEHER.NO: I søndagens episode var det Camilla Grøtness fra Haslum som måtte reise hjem fra årets Robinsonekspedisjon, etter å ha blitt utstemt av sine kolleger på lag Sør.

Men den 25 år gamle blondinen hevder hun tok i mot biletten hjem til Norge med åpne armer, etter at hun de siste dagene slet med store ryggsmerter.

- Jeg var på vei ned til leiren etter å ha vært på toalettet, da jeg snublet i en rot og vred ryggen. Det var meget smertefullt, og etter det mistet jeg all lyst til å være med i ekspedisjonen, sier Camilla til Seher.no.

Kroniske smerter
Grøtness avslører at hun har hatt slitt med kroniske ryggsmerter siden hun gikk i barnehage, men at hun var fest bestemt på å klare seg gjennom "Robinsonekspedisjonen", før hun reiste til Malaysia.

Men etter vridningen i ryggen, ba Camilla sine lagkamerater om å sende henne hjem så fort det ble klart at lag Sør måtte i "øyråd" for andre gang på rad.

- Jeg tenkte kun på å komme meg hjem til den gode senga mi i Norge på grunn av smertene. Jeg fikk noe smertestillende av Robinson-legene, men de medisinene skulle tas sammen med mat, som vi ikke hadde, sier hun til Seher.no.

Da hun kom tilbake, var smertene ifølge Grøtness så store, at hun ikke orket å gå på jobben som koordinator i et datafirma.

- I dag går det heldigvis bedre. Jeg merker ikke så mye til plagene så lenge jeg holder meg i aktivitet med trening, sier Camilla, som blant annet tilbringer over 14 timer i uken på ryggene til sine to hester "Beauty" og "Higgins".

Møtte sin døende hund
I tillegg til å få dempet smertene, legger heller ikke den utstemte Robinson-deltageren skjul på at hun lengtet etter å se hunden sin "Ramp" - som lå for døden hjemme i Norge.

- Han led av nyresvikt, og jeg visste at han kunne være død før jeg kom tilbake fra "Robinsonekspedisjonen". Men heldigvis rakk jeg å si farvel. Han døde to uker etter at jeg kom hjem, sier Grøtness, som nå har skaffet seg en ny hund.

Hun tror hun kunne vært med lenger i "Robinsonekspedisjonen", hvis det ikke hadde vært for de akutte rygg-smertene.

- Jeg trodde at både Dennis (Kakis) og Paal (Synnes) lå svakere ann enn meg. Paal hadde vært i flere konflikter med andre på laget. Men jeg har uansett fått erfare hvordan livet på Robinson-øya er, og i ettertid synes jeg det var helt greit å måtte dra hjem tidlig.

- For en jente som er vant til å være i full aktivitet fra morgen til kveld, ble det for mye kjedsommelig venting. Jeg trodde ikke at alt skulle være så regissert, sier Camilla til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Fikk bulimi av Robinson