KLAR FOR RETTSSAK: Leonardo DiCaprio har ikke glemt modellen som i 2005 angrep ham med en ølflaske. Nå er han ifølge TMZ klar for å vitne mot henne i retten, etter at hun har levd på flukt i fire år. Foto: Stella Pictures
KLAR FOR RETTSSAK: Leonardo DiCaprio har ikke glemt modellen som i 2005 angrep ham med en ølflaske. Nå er han ifølge TMZ klar for å vitne mot henne i retten, etter at hun har levd på flukt i fire år. Foto: Stella PicturesVis mer

- Måtte sy 17 sting i ansiktet

Leonardo DiCaprio ble slått i hodet med flaske av sint dame.

SEHER.NO: Filmstjernen Leonardo DiCaprio er vant til å bli beundret av kvinner verden over, men minnet etter det kraftige sammenstøtet med en modell på en kjendisfest i 2005 - hvor "Titanic"-stjernen ifølge politiet ble slått med en ølflaske i fjeset, sitter fortsatt i spikret i hukommelsen.

Etter fire år på flukt i utlandet, har modellen Aretha Wilson (39) blitt innhentet av amerikansk politi og nå forbeder Leonardo seg ifølge nettstedet TMZ selv på å stille opp som vitne i rettssaken.

Wilson skal ifølge nyhetsbyrået AP ha sneket seg inn på festen hvor DiCaprio var gjest i 2005, da tumultene oppstod.

Modellen skal ha vært på jakt etter en eks-kjæreste, men ble flere ganger bedt om å forlate bygningen.

I løpet av kranglingen skal hun ha angrepet DiCaprio med en ølflaske.

- Han måtte sy 17 sting i ansiktet, skriver amerikanske myndigheter i rettsdokumentene ifølge TMZ.

Wilson ble ett år etter det angivelige angrepet dømt for å ha knust en flaske mot sin eks-kjærestes hode.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    

LES OGSÅ: Leonardo har noe å glede seg til