Pink:

Måtte sy 13 sting da hun skulle hevne seg på ektemannen

- Kniven skar rett gjennom hånden min.

GODT GIFT: Her er Pink samlet med familien på Hollywoods Walk of Fame da hun mottok sin egen stjerne i begynnelsen av februar. Foto: NTB Scanpix
GODT GIFT: Her er Pink samlet med familien på Hollywoods Walk of Fame da hun mottok sin egen stjerne i begynnelsen av februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popstjernen Pink (39) eller Alecia Beth Moore, som hun egentlig heter, har aldri lagt skjul på at hun har et temperament.

Etter et midlertidig brudd fra ektemannen, den tidligere motocross-proffen Carey Hart (43) i 2008, skrev hun sangen «So What» hvor teksten blant annet lyder som følger:

«I guess I just lost my husband. I don't know where he went. So I'm gonna drink my money. I'm not gonna pay his rent (nope). I got a brand new attitude. And I'm gonna wear it tonight. I wanna get in trouble. I wanna start a fight».

Tekststrofene handler altså i all hovedsak om at hun akkurat har blitt singel, at hun ikke kommer til å betale husleie for eksen, og at hun ønsker å havne i trøbbel.

Det skal sies at Hart mest sannsynlig tok låta med en god dose humor ettersom han tross alt medvirket i videoen selv om det var slutt.

Duoen klarte imidlertid å finne tilbake til hverandre etter å ha tilbrakt litt tid hver for seg, og i dag lever de sammen som en familie på fire med barna Willow (7) og Jameson (2).

Artikkelen fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

We go big and then we go home

A post shared by P!NK (@pink) on

Synes ferier er stressende

Men selv om paret valgte å satse på kjærligheten igjen, legger ikke Pink skjul på at de har problemer i ekteskapet som alle andre.

Dette kom frem da Grammy-vinneren ble grillet som gjest hos Ellen DeGeneres, under leken «Burning Questions», sist uke.

På spørsmålet «Hvordan er den dummeste måten du har skadet deg selv på?», svarte nemlig Pink følgende:

- Ved å kutte istykker dekk!

- Hvor gammel var du?, spør Ellen.

- Det er ikke så lenge siden, svarer hun og legger til at det var ektemannens bildekk det var snakk om.

- Det skjedde på Thanksgiving (i november, journ.anm.). Ferier er stressende, fortsetter Pink - til stor latter fra salen.

- Hvor mange dekk ødela du?

- Jeg kom meg gjennom det første uten problemer, men så gikk det litt mer trått på det neste. Dekkene hans er veldig tykke, så jeg traff metalldelen og kniven skar rett gjennom hånden min. Jeg måtte sy 13 sting.

- Men jeg trengte ikke bedøvelse. Jeg følte ikke noe som helst, ler popstjernen.

Se alle spørsmålene Pink ble stilt her:

Morsom Valentin-hilsen

Våren 2016 avslørte «Whats Up?»-stjernen at hun og Carey hadde gjort det slutt to ganger i løpet av det 12 år lange ekteskapet, og at de fremdeles krangler mye og jobber hardt for å holde sammen.

- I dag er en god dag. Men vi tar pauser i forholdet vårt. Det har vært slutt to ganger. Første gang hadde vi en pause i rundt ett år og den andre var på 11 måneder, delte hun også den gang åpenhjertig med Ellen DeGeneres, ifølge E!News.com.

Valentinsdagen sist uke publiserte for øvrig Pink et bilde av seg selv og ektemannen med følgende morsomme tekst:

- Happy f**king Valentines Day, og hvis du ikke har en sta person i livet ditt som får deg til å ønske å rive av deg alt håret på daglig basis, så er det i orden. Dra ut selv og kjøp din egen fordømte sjokolade, og ikke den vonde.

LES OGSÅ: - Han var utro og gjorde en annen jente gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer