«Kompani Lauritzen»:

Måtte stoppe «Kompani»-fest

Politiet måtte ta grep under «Kompani Lauritzen»-fest.

FESTEN STOPPET: Politiet måtte ta grep under «Kompani Lauritzen»-fest. Foto: TV 2
FESTEN STOPPET: Politiet måtte ta grep under «Kompani Lauritzen»-fest. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til onsdag måtte politiet stoppe en fest med deltagere fra «Kompani Lauritzen» på Scandic Elgstua i Elverum. Politiet ble tilkalt etter at festbråket hadde blitt litt for høylytt og pågått litt for lenge.

Det skriver VG, men det var Hamar Arbeiderblad som omtalte saken først.

Kjendisene skulle feire at de var ferdig med innspillingen av det populære TV 2-programmet, da festen gikk litt over styr.

På Twitter meldte Politiet Innlandet klokken 03.26 natt til onsdag at de var blitt varslet:

«Politiet tilkalt for å avslutte en fest på et hotell, etter at festdeltagerne nektet å dempe seg etter anmodning fra de ansatte. Festen avsluttet».

- Bare å beklage

Til VG bekrefter kommunikasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, at enkelte av deltagerne fortsatte festen etter at avslutningsmiddagen til «Kompani Lauritzen»-produksjonen var over.

- Etter at den offisielle middagen tok slutt, skal noen ha fortsatt kvelden på et privat nachspiel. Der dukket politiet til slutt opp, festen ble fredelig avsluttet og alle kom seg i seng, skriver Dahl i en e-post, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer