Måtte steppe inn da Ståle byttet jobb på dagen

- Sjefen sa at han fikk fyken for han slurvet så mye med analyseverktøyet, fortalte en humoristisk programleder Jan-Henrik Børslid.

SPØKTE: «Før kampen»-programleder Jan-Henrik Børslidspøkte og lo med medkommentatorene i TV 2 Sport Premium-studioet onsdag kveld om den egentlige grunnen til Solbakkens kommentator-exit. Fra venstre: Trevor Morley, Erik Solbakken, Jan-Henrik Børsl Foto: TV 2
SPØKTE: «Før kampen»-programleder Jan-Henrik Børslidspøkte og lo med medkommentatorene i TV 2 Sport Premium-studioet onsdag kveld om den egentlige grunnen til Solbakkens kommentator-exit. Fra venstre: Trevor Morley, Erik Solbakken, Jan-Henrik Børsl Foto: TV 2 Vis mer
SEOGHØR.NO: Onsdag kveld var det duket for Premier League-kamp mellom Chelsea og Aston Villa på førstnevntes hjemmebane Stamford Bridge i England.

I forkant av fotballkampene sender TV 2 Sport Premium programmet «Før kampen», hvor aktuelle kommentatorer kommer med sine analyser av den forestående kampen.

Programleder er Jan-Henrik Børslid.

Etter planen skulle han onsdag denne uken ha hatt besøk av den tidligere Manchester City og West Ham-spilleren Trevor Morley (52), tidligere fotballspiller Claus Lundekvam (40) og fotballtrener og tidligere spiller Ståle Solbakken (45).

Men onsdag formiddag ble det kjent at Solbakken hadde takket ja til en trenerjobb for gamlelaget FC København, og ettersom 45-åringen for tiden befinner seg i «Kongens by» måtte TV 2 hyre inn tidligere landslagskeeper Erik Thorstvedt (50) på kort varsel.

Dèt gikk ikke ubemerket hen i TV-studio:

- Velkommen inn skal du være, og velkommen til Claus, Trevor og til Erik - som egentlig ikke skullle vært her, men som måtte pakke sakene og ta turen over fjellet på kort varsel. Hvorfor det?, introduserte Børslid.

- Jeg stepper inn på grunn av denne mannen (Solbakken, journ.anm), som har takket ja til et tre år langt trenertilbud i FC København. Back to his roots. Det er jo et gedigent steg ned for ham, men han ser vel på det som en slags distriktenes utbyggingsfond-hjelp. Tar tak, sier Thorstvedt sarkastisk videre.

Programlederen hadde også fått med seg at TV 2s fotballsjef Vegard Jansen Hagen hadde tvitret om Ståles exit fra TV 2 Sport Premium-studio:

- Vi så at sjefen vår var ute på Twitter og meldte at Ståle har fått fyken fordi han slurvet med analyseverktøyet på mandag. Det er vel forklaringen herfra, konkluderte Børslid med, til latter fra de andre kommentatorene.

Hold deg oppdatert på dine favorittprogrammer ved hjelp av Seoghør.nos store TV-guide her!

LES OGSÅ: - Jeg ser aldri på TV