- Måtte spørre tusen ganger om hun ble sur

Didrik Solli-Tangen fryktet at tulle-sexen i «Villa Paradise» ble for mye for kjæresten.

FORESLKET: Didrik Solli-Tangen med kjæresten Benedicte Årving på Moods-fest. - Hun hadde ikke noe problem med tulle-sexen i «Villa Paradise» heller, men jeg følte jeg måtte spørre tusen ganger om det var sikkert at hun ikke ble sur, sier Didrik ti Foto: Stella Pictures
FORESLKET: Didrik Solli-Tangen med kjæresten Benedicte Årving på Moods-fest. - Hun hadde ikke noe problem med tulle-sexen i «Villa Paradise» heller, men jeg følte jeg måtte spørre tusen ganger om det var sikkert at hun ikke ble sur, sier Didrik ti Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Didrik Solli Tangen (24) er tilbake etter ett års mediepause da han mandag kveld dukker opp på skjermen som deltager i TvNorges «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Og 24-åringen har tydelig hatt behov for en pause.

I 2010 stormet det rundt Solli-Tangen da han fikk mye kritikk for ikke å prioritere pressen i forkant av MGP-finalen i 2010. I den internasjonale finalen på Telenor Arena endte unggutten på en skuffende 20. plass med låta «My Heart Is Yours». Da stilnet også interessen rundt sangeren.

- Det var en tøff tid. Det presset gjør noe med psyken. Alle bryr seg om hva du sier og at man skal levere bra i hvert intervju. Derfor var det utrolig deilig med en pause, men jeg har aldri hatt lyst til å gi opp musikken. Samtidig lærte jeg utrolig mye av det. Jeg ble nesten litt redd for å snakke med media en stund, men det er jeg ikke nå. Men det var en tøff erfaring, sier Didrik til VG.


I fjor dukket Didrik Solli-Tangen opp i en for mange svært overraskende gjesterolle i realotyparodien «Villa Paradise» i TV2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen».

Den tidligere mediesky artisten fremsto nå som svært lite selvhøytidelig og simulerte sex på TV.

Det bød på utfordringer for Didrik overfor kjæresten Benedicte Årving (24).

- Kjæresten min var mer begeistret for «71 grader nord», for å si det sånn. Hun hadde ikke noe problem med tulle-sexen i «Villa Paradise» heller, men jeg følte jeg måtte spørre tusen ganger om det var sikkert at hun ikke ble sur, sier Didrik til VG.


Nå er Solli-Tangen klar for ekte reality-TV i den norske villmarka, og han innrømmer at «71 grader nord» ikke var det enkleste han har vært med på.

- Det var selvsagt fryktelig tøft både fysisk og psykisk. Det var ingen kjære mor, for å si det sånn. Men jeg tenkte aldri på å gi meg. Ikke denne gangen heller, sier han til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fant tilbake til ekskjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer