SLANKERE UTGAVE: Tor Endresen la om kostholdet rundt påsketider i fjor og gikk ned hele 12 kilo på fem måneder. Under innspillingen av «71 Grader Nord» gikk artisten så mye ned i vekt at han ble bedt om å legge på seg. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no - Scanpix
SLANKERE UTGAVE: Tor Endresen la om kostholdet rundt påsketider i fjor og gikk ned hele 12 kilo på fem måneder. Under innspillingen av «71 Grader Nord» gikk artisten så mye ned i vekt at han ble bedt om å legge på seg. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no - Scanpix Vis mer

- Måtte spise på meg et par kilo

Tor Endresen ble farlig tynn under TV-innspilling. Se video!

Publisert
Se Tor Endresen snakke om vekttapet nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag kunne TV-seerne få med seg den andre episoden av TVNorges kjendisutgave av «71 Grader Nord», der ti kjendiser må løse utfordrende oppgaver i den norske villmarka.

Årets eldste deltager er den 51-årige Bergens-artisten Tor Endresen, som denne gang dukker opp på TV-skjermen i en betraktelig slankere utgave enn før.

Da Seher.no møtte Endresen under TV-innspillingen i begynnelsen av september i fjor, kunne han avsløre at han hadde slanket seg 12 kilo på fem måneder etter å ha
lagt om kostholdet.

Og etter å ha vært gjennom en rekke fysiske utfordringer under «71 Grader Nord» tok den populære artisten av seg enda flere kilo.

- Til sammen gikk jeg ned 14 kilo fra jeg begynte å legge om kostholdet til jeg var ferdig med «71 Grader Nord». Jeg ble veldig tynn til slutt, sier Tor Endresen til Seher.no. 

Så tynn ble artisten, at folk i omgangskretsen ba ham om å gå opp i vekt. 

- Det var sånn at folk sa til meg at jeg rett og slett måtte legge på meg litt igjen. Hvis man blir altfor tynn i ansiktet når man er på min alder blir man jo sånn skjelettaktig, så nå har jeg rett og slett spist på meg et par kilo for å komme i trivelsvekt igjen.

På premierefesten til «71 Grader Nord» mandag kveld møtte en noe fyldigere Tor Endresen opp, og artisten ser ut til å trives svært godt med sin nye vekt.

- Jeg har gått opp igjen fire kilo, så jeg ser jo fremdelen noenlunde slank ut, sier en fornøyd Tor til Seher.no.
 
«71 Grader Nord - Norges tøffeste kjendis» sendes på TvNorge mandager klokka 20.30.
Se Seher.nos TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slanket seg 12 kilo på fem måneder
 
Se Tor Endresen snakke om vekttapet her:

[obj:media:9439]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer