- Måtte solgt bilen for å kunne kle meg slik

«Cæsar»-stjernen tror ikke han vil klare å opprettholde Jan Thomas-stilen. Se bildene!

DYR MAKEOVER: «Hotel Cæsar»-stjernen Kim Kolstad får makeover i tirsdagens episode av «Happy Day». Her er skuespilleren etter at Jan Thomas har fikset ham opp.  Foto: TV 2
DYR MAKEOVER: «Hotel Cæsar»-stjernen Kim Kolstad får makeover i tirsdagens episode av «Happy Day». Her er skuespilleren etter at Jan Thomas har fikset ham opp. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  Denne uken markerer slutten på høstens sesong av kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husbys (43) makeoverprogram «Happy Day» på TV 2.

Men fansen trenger ikke fortvile, for allerede i november skal TV 2 i gang med produksjonen av en ny sesong og 48 splitter nye episoder, som har planlagt premiere i januar 2011.

Frem til det kan tv-seerne kose seg med de tre gjenværende episodene av programmet, som sendes tirsdag, onsdag og torsdag denne uken.

Mandag var boksestjernen Cecilia Brækhus gjest hos Jan Thomas, og fikk en makeover hun sent vil glemme. Og tirsdag er det «Hotel Cæsar»-stjernen Kim Kolstad (40) som står for tur, og ifølge skuespillerstjernen er det mer enn nok for kjendisstylisten å ta tak i.

- Jeg forventer en ekstrem oppussing etter den enern Jan Thomas ga meg i Se og Hør. Så jeg regner med at han har noen skumle planer på lager, humrer 40-åringen rett før han skal i studio.

Selv om Kolstad er kjent som svært velkledd forretningsmann og skjørtejeger i «Hotel Cæsar», er han ikke like motebevisst til hverdags.

Og etter å ha tatt ett blikk på skuespillerens elleville lue og saggete olabukser, innrømmer Jan Thomas at han har en liten oppgave foran seg.

Se klippet nederst i saken!

- Jeg tror ikke jeg har sett en eneste norsk skuespiller hvor det er en så enormt stor forskjell på karakteren og hvordan du er i virkeligheten. Det er en underlig, men samtidig litt pirrende kombinasjon, sier kjendisstylisten:

- Jeg tror du skal få en sportsmanikyr, altså guttevarianten av en manikyr, humrer han videre, og fører skuespillerstjernen til stylingstolen.

Overfor Seher.no innrømmer Kolstad at han var litt spent i forkant av møtet med kjendisstylisten, men at de to fant tonen svært raskt.

- Det var veldig hyggelig. Vi bare pratet og pratet og hadde det egentlig kjempemorsomt, sier han til Seher.no.

Og når 40-åringen tilslutt får se sitt «nye jeg» i speilet, iført rocka skinnvest, bikerboots og slitte jeans, får han et stort smil om munnen.

- Det var veldig kult. Jeg kunne kanskje ikke brukt det til hverdags, men til fest, det kunne jeg godt, sier Kolstad. 

Skuespilleren innrømmer imidlertid at det kan bli litt vrient å opprettholde looken på hans noe stramme budsjett.

- Da tror jeg at jeg hadde måttet justert budsjettet mitt litte grann. Jeg tror kanskje jeg måtte solgt unna bilen og putta mer inn i garderoben. Men man skal ikke se bort fra at jeg kommer til å få mer penger å bruke på klær en gang i fremtiden. Og da kunne jeg godt shoppet litt med Jan Thomas som konsulent. Vi har pratet om det, humrer han.

I episoden spør kjendisstylisten om hva Kolstads kone synes om stilen til hans alter ego, Jens August. Og skuespilleren innrømmer at han ikke tror kona kunne falt for Anker Hansen-looken.

- Nei, det er ikke hennes smak i det hele tatt egentlig, sier han.

Kona har heller ikke sett makeoveren Kolstad fikk tidligere i høst.

- Hun har ikke sett det enda. Så hun vet jo ikke helt hvordan det er. Men jeg tror på en måte at hun vil synes det er ganske kult. Men hun ville kanskje følt at jeg ble litt sånn «posterboy» - at den looken fjerner den Kim hun kjenner, ler han.

Se siste episodene av årets «Happy Day» sendes på TV 2 tirsdag, onsdag og torsdag klokken 19.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Cæsar-stjernene fikk frekke SMS-er

Se Kim Kolstad i Jan Thomas' studio nedenfor:[obj:media:9119]