- Måtte slutte å trene for å være her

Men teateraktuelle Elisabeth Carew har ikke blitt i dårlig form av den grunn. Se video!

TEATERKLAR: Popstjernen Elisabeth Carew er aktuell med en rolle i musikaloppsetningen «The Buddy Holly Musical», som har premiere på Folketeateret 22. september.  Foto: Per Ervland/Seher.no
TEATERKLAR: Popstjernen Elisabeth Carew er aktuell med en rolle i musikaloppsetningen «The Buddy Holly Musical», som har premiere på Folketeateret 22. september. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
Elisabeth Carew snakker om skuespillerrollen, trening og sin kjente storebror nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag 22. september er det nok en gang duket for storstilt musikalpremiere på Folketeateret i Oslo, når forestillingen «The Buddy Holly Musical» settes i gang.

Blant stjernene som står på scenen i den nye oppsetningen, er da Heine Totland (39), som spiller hovedrollen som selveste Buddy, tidligere ‹Hotel Cæsar»-skuespiller Ingeborg Sundrehagen Raustøl (30), som spiller Buddys kjæreste Maria Elena, Trond Fausa Aurvåg (37), som spiller The Big Bopper, samt popstjernen Elisabeth Carew (25), som spiller rollen som «Soul Queen».

Carew er for de fleste mest kjent gjennom sin popkarriere, og var også blant artistene i årets Melodi Grand Prix.

«Buddy Holly»-oppsetningen er imidlertid 25-åringens første ordentlige møte med skuespilleryrket. Og da Seher.no møtte henne i forbindelse med en pressevisning av showet tirsdag, innrømmet hun at hun synes det er vanskelig, og litt skummelt, å stå på scenen med replikker.

- Det er jo veldig spennende da, men jeg synes det er vanskelig, og skummelt. Jeg har lært masse de siste fem ukene og ja, jeg vet ikke, jeg er nervøs for det selv, så jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg lærer noe nytt hver dag, men jeg lurer fortsatt på hvordan jeg skal løse en del ting, smiler hun til Seher.no. 

Popstjernen er imidlertid ikke helt fremmed med tanken på å gjøre mer skuespill i tiden som kommer.

- Jeg skal se hvordan jeg gjør det først, tror jeg. Men da jeg var i 12-13-årsalderen var jeg veldig opptatt av skuespill og film, så det er nok en liten skuespiller i meg, humrer hun.

Det å være med i en så stor musikalproduksjon handler ikke bare om å kunne synge og memorere replikker. Det er også beinhardt arbeid, mye dans og tøff trening. Og selv om hun måtte slutte å trene på privaten for å få tid til arbeidet, innrømmer Carew at hun er helt utslitt etter hver øvelse.

- Jeg måtte slutte å trene for å få tid til å være her, og når man kommer hjem så er man beat. Man er helt utslått. Og det her har da blitt det nye treningsantrekket mitt, sier hun, og peker på den lange, gule 50-tallskjolen hun har på:

- Den henger bokstavelig talt til tørk hver kveld. så ja, vi får trent mye, det er mye dans.

Den beinharde treningen har ikke bare ført til mye svetting for Elisabeth. For to uker siden vrikket hun kneet under en av danseøvelsene, og da var det godt å kunne spørre fotballstjerne-broren John Carew (31) om råd.

- Den første dagen vi hadde dans lærte vi koreografi til ti låter på en dag. Og det som skjedde var at jeg, ja, jeg spurte faktisk John om det, og han mente at det ikke var noe farlig. Det var bare et stikk i kneet og så halta jeg et par timer, og så var det over. Det har ikke kommet tilbake, smiler hun.
 
Ifølge 25-åringen synes hennes kjente storebror at det er kjempegøy at hun er med i musikalen, men på spørsmål om vi får se de to søsknene på scenen sammen en gang i fremtiden, begynner hun bare å le:

- Jeg og John? Nei, det er jo en veldig fjern ide...Men hvem vet, humrer hun.

«The Buddy Holly Musical» har premiere på Folketeateret i Oslo 22. september! Les mer om forestillingen her! (ekstern link)

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:- Godt å få en pause fra det livet

Elisabeth Carew snakker om skuespillerrollen, trening og sin kjente storebror nedenfor:


[obj:media:8942]