Måtte skjule infeksjon under innspilling

Ida Elise Broch fikk sti på øyet under innspillingen av «Det tredje øyet».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ida Elise Broch (26) er en av stjernene i TV 2s nye krimdrama «Det tredje øyet» der hun spiller med blant andre Ingar Helge Gimle og Kyrre Haugen Sydness.

På skjermen er det fullt av dramatikk når politietterforskerne oppklarer mysterier i hovedstaden og jakter på Viggo Lusts forsvunnede datter.

TRODDE HUN VAR POLITI: Sammen med Kyrre Haugen Sydness er Ida Elise Broch en av hovedpersonene i TV 2-serien «Det tredje øyet».  Foto: Bendik Stalheim/TV 2
TRODDE HUN VAR POLITI: Sammen med Kyrre Haugen Sydness er Ida Elise Broch en av hovedpersonene i TV 2-serien «Det tredje øyet». Foto: Bendik Stalheim/TV 2 Vis mer

Bak kameraet var det lite drama, men noen uforutsette ting skjedde under innspilling. Da Ida Elise fikk sti på øyet måtte hun improvisere.

- Jeg fikk sti på øyet en gang. Det er smådramatisk. Jeg foreslå å ha på solbriller i scenen, men det gikk ikke. Når du er skuespiller og helt rød i øyet så er ikke det så bra og man må finne på et eller annet, sier hun til Seoghør.no.

NY STJERNE: Ida Elise Broch har spilt i filmer som «Mannen som elsket Yngve», «Pax» og «Detektiv Downs», men er relativt fersk på TV-skjermen.  Foto: FameFlynet Norway
NY STJERNE: Ida Elise Broch har spilt i filmer som «Mannen som elsket Yngve», «Pax» og «Detektiv Downs», men er relativt fersk på TV-skjermen. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Skjøt under innspilling

Som forberedelser til TV-rollen fikk Broch og TV-kollegaene opplæring av politibetjenter og til slutt trodde skuespilleren selv på at hun var politi.

- Vi snakket med politibetjenter om avhørsteknikker og hvordan man sikrer en partner. Det var spennende. Etter hvert begynner du å tro at du er politi. Det er kult og spennende.

- Fikk du skyte under innspilling?

- Ja, jeg skjøt med kruttpistol, og man føler seg kul med en pistol i hånden, innrømmer Ida.

LES OGSÅ: - Jeg sikter mot Hollywood nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer