«Paradise Hotel» 2017:

Måtte sjekke ut av «Paradise Hotel» to dager før finalen: - Jeg var så nær, men så gikk det skeis

Morten trodde ikke sine egne øyne da han ble sendt ut av «Paradise Hotel» av kameraten.

RØK UT: Morten Botten er en av de deltakerne som har spilt mest gjennom årets sesong av «Paradise Hotel». I kveld røk han ut - kun to dager før finalen. VIDEO: TV3Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Denne uken er det finaleuke på «Paradise Hotel» og den første finaleplassen ble delt ut i kveld.

Billetten gikk til Martine Lunde (21), men det hadde sin pris. Hennes partner, Morten Botten (20) måtte nemlig sjekke ut av hotellet med det samme.

Da billetten skulle deles ut kom en rekke av årets tidligere deltakere tilbake på hotellet. De skulle nemlig velge hvem de ønsket å gi billetten til.

Martine fikk raskt to kuler, og det samme gjorde Andrea Sveinsdottir (20). Men da Aleksander Sæterstøl (20) skulle avgjøre det hele helt til slutt, falt valget hans på Martine, som han i dag er kjæreste med.

Det var en tydelig skuffet Morten som måtte forlate hotellet, kun to dager før finalen.

INSTAGRAM: En var årets «Paradise Hotel»-deltagere, Martine Lunde, lever av å legge ut bilder på Instagram. Her gir hun noen av sine beste tips. Video: Ingrid Cogorno / Kine Falch Vis mer

- Det er selvfølgelig kjipt å ryke så nært finalen. Jeg var så nær, men så gikk det skeis på slutten.

- Så du det komme?

- Nei, jeg trodde ikke Aleksander skulle legge kula foran meg, så jeg ble veldig overraska. Jeg så jo på ham som en av mine beste kompiser der inne, og jeg har alltid støttet ham. Så dolker han meg i ryggen, sier Morten til Seoghør.no.

20-åringen presiserer at han ikke bærer noe nag til reality-kollegaen den dag i dag.

- Alle sammen spiller det spillet som er nødvendig for å overleve, sier han.

- Jeg måtte tenke

Aleksander forteller til Seoghør.no at han aldri ønsket å sende ut Morten, likevel så han seg nødt til å gjøre det.

- ÆSJ!: «Paradise Hotel»-deltager Martine Lunde møtte sin største frykt. Mens det hele pågikk, måtte hun svare på ti kjappe spørsmål, blant annet på hva hun føler for deltageren Aleksander Sæterstøl. Video: Kine Falch / Ingrid Cogorno Vis mer

- Jeg måtte tenke på hvem jeg virkelig ville se i finalen, og det var Martine, sier han.

20-åringen forteller at han hadde en baktanke ved valget.

- Jeg håpet at hvis jeg gjorde dette, så ville Martine ha mulighet til å redde meg inn igjen senere, sier Aleksander.

Ble kjærester

Da Martine sjekket inn i uke to av årets sesong ble hun tatt godt imot av de andre deltakerne. Hun ble også fort tatt inn i varmen hos Aleksander, som valgte henne til partner.

Etter kort tid utviklet partnerskap - og vennskap - seg til noe mer.

I dag er reality-kollegene kjærester, noe de holdt hemmelig i to måneder.

De to turtelduene er imidlertid ikke de eneste fra årets sesong som har funnet tonen under deltakelsen i reality-serien.

Morten og Sofie Nilsens (21) vennskap utviklet seg nemlig også til noe mer. Tidligere denne måneden kunne duoen røpe overfor Seoghør.no at de i dag er mer enn bare venner.

EMOJI-EKSPERTER: Deltakerne i «Paradise Hotel» vet hvilke emojis de vil bruke om de er ute etter å ha det litt ekstra hyggelig. Video: Kine Falch / Lise Rafaelsen Vis mer

- Vi begynte å merke at vennskapet utviklet seg til noe mer inne på hotellet, så tidlig som i femte uke. Det er klipt bort mye av forholdet vårt ettersom begge nektet for at vi likte hverandre, som i hvert fall er min teori. Det er veldig rart å se forholdet vårt på tv, for vi hadde mye bedre kontakt enn hva seerne ser, sa Sofie til Seoghør.no.

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!

LES OGSÅ: - Kourtney Kardashian vil straffe Scott etter hans ville jentefest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer