«Farmen kjendis»:

- Måtte sette meg ned og gråte

Dette er årets utfordrere i «Farmen kjendis».

NYE PÅ GÅRDEN: Aurora Gude og Jan Tore Kjær er utfordrerne som skal kjempe om en plass på Steinsjø gård. Foto: Tarjei Krogh/TV 2
NYE PÅ GÅRDEN: Aurora Gude og Jan Tore Kjær er utfordrerne som skal kjempe om en plass på Steinsjø gård. Foto: Tarjei Krogh/TV 2 Vis mer
Publisert

I tradisjon tro er det denne uken tid for at to nye forpaktere skal kjempe om en plass på «Farmen kjendis». I år er det tidligere ishockeyspiller Jan Tore Kjær (54) og realityprofil Aurora Gude (30) som ankommer gården sammen.

Til Se og Hør forteller Gude at hun har lenge hatt lyst til å være med på realityprogrammet. Derfor takket hun til slutt ja, til tross for at hun egentlig ikke ville være utfordrer.

- Å komme inn som utfordrer var helt grusomt, og jeg ville det egentlig ikke, men jeg hadde så lyst til å være med på «Farmen». Jeg hadde jo sett på TV før at utfordrerne synes det var dritkjipt siden de må smiske seg inn i gjengen, sier Gude.

Jan Tore Kjær forteller til Se og Hør at han og Gude ble veldig godt mottatt av gjengen på gården.

- Det var utrolig spennende og det var veldig tøft. Det var kult å overraske dem, ingen forventet at vi skulle komme inn så tidlig, sier han og forklarer at utfordrerne pleier å komme senere i sesongen til vanlig.

54-åringen tror også dramatikken som utspilte seg den første uka på gården bidro til at deltakerne ønsket utfordrerne velkommen med åpne armer.

- De var bare overhyggelige, sier han lattermildt.

KASTER KLÆRNE: De andre deltakerne reagerer når Ørnulf Høyer kaster klærne for en vask i nærheten av dem på «Farmen kjendis». Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Klipp & Manus: Klaus Fjellro. Vis mer

Ettersom utfordrerne ble fredet fra å bli valgt til søndagens tvekamp, rakk de begge to å være noen dager på gården før én måtte pakke sekken og reise.

- Min største frykt som utfordrer var å føle meg alene. Til å begynne med var det veldig vanskelig, fordi jeg ville at de skulle like meg for den jeg er og ikke bare fordi jeg smisket, forteller Gude til Se og Hør.

30-åringen sier videre at det ble emosjonelt å skulle prøve å finne plassen sin i en gjeng som allerede var såpass etablert.

HØNSEFJÆR: Ingrid Vik Lysne overrasket på «Farmen kjendis»-premieren med bh laget av ribba høns. Video: Rød Løper/Jenny Emilie Aas Vis mer

- Jeg er et veldig følelsesmenneske, så på dag to måtte jeg sette meg ned og gråte. De hadde laget en egen kultur og interne vitser, og da var det lett for meg å føle meg utenfor. Jeg visste at det bare satt i mitt eget hode, fordi de var kjempehyggelige mot meg, men jeg fikk en knekk der inne.

Kjær forteller at «Farmen kjendis» er det man gjør det til selv, enten man kommer inn med en positiv eller negativ innstilling.

- Farmen er en ekstrem psykisk påkjenning, sier han.

- Var det noe du gruet deg til?

- En ting er maten, men å gå på utedo og i dritt og møkk uten å kunne vaske seg. Det å sove med andre mennesker - den private sonen man har hver dag har man ikke på gården.

Det skapte imidlertid ikke de store problemene for den tidligere ishockeyspilleren.

KOKER: Det tar ikke lang før deltakerne på «Farmen kjendis» hever stemmene sine, denne gangen Christopher Husby og Lina Adampour. Video: TV 2 / Rød Løper. Klipp: Celina Morken. Vis mer

- Jeg sov som en baby jeg, gjennom hele «Farmen kjendis».

Nytt i år er at skjebnen til utfordrerne ikke bare ligger i hendene til de andre deltakerne på «Farmen kjendis». Gude og Kjær må nemlig også møtes i en utslagskonkurranse.

Personen som både får stemmen fra de andre forpakterne, samt vinner konkurransen, kan kalle seg et fullverdig medlem av «Farmen kjendis».

LES OGSÅ: - Hadde ikke oversikt over hva jeg tjente

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer