Adrian Sellevoll:

- Måtte sette flyttingen på vent

Realityprofilen røper at flytteplanene ikke ble som forventet.

AVSLØRER: Flyttingen fra Norge ble ikke helt som planlagt for Adrian Sellevoll. Her på premierefesten til «Harm & Hegseth». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
AVSLØRER: Flyttingen fra Norge ble ikke helt som planlagt for Adrian Sellevoll. Her på premierefesten til «Harm & Hegseth». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I januar ble det kjent at realityprofil og artist Adrian Sellevoll (23) hadde bestemt seg for å flytte fra Norge. Etter planen skulle han flytte til Spania for å finne ny inspirasjon til sitt første album.

Den gang hadde han ingen håndfast plan på hvor lenge han skulle bli værende i varmere strøk. Men noe flytting ble det altså ikke på 23-åringen.

SAMBOERE: Emil Gukild selger leiligheten, og har flyttet inn hos kjæresten Linnéa Myhre. Video: Rød Løper / Dagbladet TV Vis mer

- Satt det på vent

Denne uken var det premierefest på det sylferske talkshowet «Harm & Hegseth». For anledningen var det naturligvis mange kjente fjes som dukket opp, blant dem Sellevoll.

Overfor Se og Hør kunne han fortelle nærmere om hvorfor det ikke ble noe av flyttingen til Spania.

- Det hadde litt med prioriteringer å gjøre. Kompisen min var jo nede der i en måneds tid, men vi måtte sette det på vent siden det har vært litt mye å gjøre her hjemme, innrømmet han.

- Jeg trodde jo at vi skulle stikke ned dit og lage et album, men det fikk vi ikke tid til, så vi får ta det en annen gang, la han til.

I «Sofa» avslørte Aleksander Sæterstøl flytteplaner overfor Martine Lunde. Video: TV 2 Vis mer

- Tror du at det vil skje i nærmeste fremtid?

- Jeg vet ikke helt når det blir, men vi vurderer jo å ta turen til et enda bedre strøk enn Spania og kanskje en tur til USA.

Spennende planer

TV-profilen forklarte videre at han nylig flyttet fra Holmenkollen og har nå bosatt seg på Frogner i Oslo. Han har med andre ord ingen planer om å flytte med det første.

- Vi får hvert fall bare se. Det blir ikke noe flytting enda, sa han til Se og Hør.

DISKUSJON: Øyunn Krogh og Levi Try er gald i å diskutere. Video: Se og Hør Vis mer

Selv om 23-åringen blir værende i Norge en stund fremover, kunne han avsløre at han har mye spennende på gang.

- Nå er EP-en straks ferdig og kommer ut allerede 8. april. Også kommer det en ny låt i natt, så det er mye musikkgreier nå, og det kommer mye mer etter hvert, røpet han.

Sellevoll la ikke skjul på at det også kan bli noen modelloppdrag.

- Det er litt modellgreier også. Jeg bodde jo i Milano, og nå vil de kanskje ha meg til New York også. Så vi får se hva det blir til, avsluttet han.

LES OGSÅ: Nye planer: - Veldig sjokkerende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer