Olivia Wilde:

Måtte sensurere stjernens antrekk

Dukket opp lettkledd.

GJENNOMSIKTIG: Olivia Wilde dukket opp lettkledd på rød løper. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/NTB
GJENNOMSIKTIG: Olivia Wilde dukket opp lettkledd på rød løper. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller og regissør Olivia Wilde (38) er ikke fremmed for å skape overskrifter, og nå gjør hun det igjen etter å ha dukket opp på rød løper under «Academy Museum of Motion Pictures Gala» i Los Angeles.

Flere utenlandske medier omtaler Wildes antrekk på den røde løperen. Ifølge Page Six er det en Alexandre Vauthier-kjole dekket av bitte små krystaller, over et nokså gjennomsiktig stoff.

Sensurert

Kjolen har også rosa fjær nederst, og Wilde matchet den med elegante, dinglende øredobber og lot det lange håret være løst.

Stjerna valgte også å droppe BH, noe som faller enkelte medier tungt for brystet.

UTEN BH: Olivia Wilde droppet BH under kjolen. Foto: REUTERS/David Swanson/NTB
UTEN BH: Olivia Wilde droppet BH under kjolen. Foto: REUTERS/David Swanson/NTB Vis mer

E! Online og Page Six er blant mediene som har valgt å sensurere bildene fra den røde løperen i sin dekning.

Det er området ved skuespillerens brystvorte som har blitt gjort uskarpt.

Flere andre store navn var også til stede under arrangementet i Los Angeles. Deriblant Amal og George Clooney, Julia Roberts, Emma Stone, Selena Gomez - og Justin og Hailey Bieber.

SPYTT: Regissør Olivia Wilde åpnet opp om «spytte-gate» mellom Harry Styles og Chris Pine. The Late Show with Stephen Colbert kan ses på Pluto TV. Video: Pluto TV Vis mer

Kollega fikk kritikk

Dette er ikke første gang at synlige brystvorter skaper ståhei blant bluferdige medier og sosiale medier-brukere. I juli fikk Wildes kollega, skuespiller Florence Pugh (26), gjennomgå, etter å valgt en gjennomsiktig kjole på Valentino-fest.

Pugh valgte den gangen å slå tilbake mot kritikerne, i et innlegg på Instagram.

FIKK KRITIKK: Florence Pugh måtte forsvare kjolevalget da hun valgte å vise brystvortene. Foto: Shutterstock editorial/NTB
FIKK KRITIKK: Florence Pugh måtte forsvare kjolevalget da hun valgte å vise brystvortene. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer

«Jeg var så gira på å bruke den, ikke et fiber i meg var nervøs. Jeg var ikke det verken før, mens det pågikk, eller etter», skrev hun blant annet den gangen og fulgte opp med et spørsmål:

«Det som er interessant å se, er hvor lett det er for menn å totalt rakke ned på en kvinnes kropp, offentlig, med stolthet, foran alle. Du gjør det til og med med jobbtittelen og jobbmailen din i bioen?».

AVSLØRER: Harry styles avslører hva superhiten «Watermelon Sugar» egentlig handler om. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Den siste tiden har det versert rykter og spekulasjoner knyttet til nettopp Wilde og Pugh, der flere har mistenkt at det har vært dårlig stemning mellom de to.

Pugh har en rolle i filmen «Don’t Worry Darling», som er regissert av Wilde. Spekulasjonene startet etter at fansen bet seg merke i at Pugh forholdt seg taus under hele promoteringen av filmen, og ifølge The Guardian dreide det seg om forholdet mellom Wilde og Harry Styles (28).

Wilde har senere avkreftet den angivelige konflikten.

LES OGSÅ: Derfor holder han legningen hemmelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer