<strong>PENGETRØBBEL:</strong> I nye dokumenter kommer det frem at pengeproblemene til Rob Kardashian tar overhånd. Feiden mellom han og Blac Chyna ser heller ikke ut til å hjelpe på krisen. Foto: NTB Scanpix
PENGETRØBBEL: I nye dokumenter kommer det frem at pengeproblemene til Rob Kardashian tar overhånd. Feiden mellom han og Blac Chyna ser heller ikke ut til å hjelpe på krisen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rob Kardashian:

Måtte selge sitt eget selskap til mamma

Problemene baller på seg for Rob Kardashian.

Publisert

De siste dagene har feiden mellom det tidligere skandaleparet Rob Kardashian (31) og Blac Chyna (30) blusset opp igjen.

Eksene har tilsynelatende holdt avstand til hverandre de siste månedene, men nå er de altså i gang igjen, og kjemper over utbetaling av barnebidrag for deres felles datter Dream (2).

Besøksforbud får skylden

Ifølge Rob befinner han seg i en økonomisk krise, som gjør det vanskelig for ham å betale de høye summene eksen krever, og nå ser det ut til å toppe seg for realitystjernen, melder The Blast, ifølge Page Six.

Nettstedet skriver nemlig at Robs pengekrise har ført til at han måtte selge sitt eget sokkeselskap, Arthur George.

31-åringen har imidlertid ikke valgt å selge til hvem som helst.

Saken fortsetter nedenfor.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

Ifølge dokumenter The Blast har tilgang på, kommer det nemlig frem at han har blitt tvunget til å selge sokkeselskapet til sin egen mor, Kris Jenner (63).

- Da selskapet mitt slet, gikk mamma inn med kapital for å holde det gående, og da fikk hun 50 prosent av andelene i selskapet, sier Rob, ifølge Page Six.

I samme dokument gir Rob ekskjæresten skylden for at det går dårlig med selskapet hans.

- Tidligere var selskapets suksess basert på min hyppige deling og generell promotering i sosiale medier. Da Angela (Blac Chynas egentlige navn journ. anm) forsøkte å få gjennom et besøksforbud mot meg, inkluderte det ulike forbud om hva jeg kunne legge ut på nettet, sier han og fortsetter:

- For å unngå eventuelle problemer i fremtiden, valgte jeg å nesten kutte min tilstedeværelse i sosiale medier helt.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>GLADE TIDER:</strong> Rob og Chyna har datteren Dream sammen. Her fra gladere tider i fjor. Foto: NTB Scanpix
GLADE TIDER: Rob og Chyna har datteren Dream sammen. Her fra gladere tider i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ødelagt karriere

Etter å ha sett seg nødt til å takke nei til reklame og promotering av Arthur George, innrømmer Rob at han ikke har råd til å stå i selskapet alene.

Han og Chyna gikk gjennom en rekke offentlige opp- og nedturer før bryllupet deres ble avlyst i februar i fjor.

Etter måneder med påfølgende hemningsløse krangler på sosiale medier, som resulterte i besøksforbud mot Rob, hevnporno-søksmål og barnevernsinnblanding, ble det plutselig helt stille rundt dem - frem til nå.

I lang tid skal Rob ha betalt 170 000 kroner i måneden til Blac, en sum han nå ønsker å få nedjustert, ettersom han angivelig ikke lenger har råd til å gå ut med et så stort beløp. Videre hevder 31-åringen, i dokumenter The Blast sitter på, at det vanskelige forholdet til Chyna har ødelagt karrieren hans - og hindrer ham i å tjene penger.

- Jeg har ikke tatt del i filmingen av noen episoder av «Keeping Up With The Kardashians» siden i sommer, da Chyna fikk opprettet et besøksforbud mot meg. Dette ble spredt i offentligheten og jeg ble gransket av pressen, sier han i en egen erklæring, ifølge nettstedet.

- Det har vært en utrolig vanskelig tid for meg følelsesmessig, og jeg har ingen ønske om å fortsette å være en del av reality-showet. Jeg vil fortsette å opprettholde privatlivet mitt, utforske andre forretningsmuligheter og prøve å komme på beina igjen etter de følelsesmessige skadene jeg har blitt påført i løpet av de siste månedene, fortsetter han.

DRISTIG: Blac Chyna, reality-stjernen Rob Kardashians omstridte ekskjæreste, vekket oppsikt på den røde løperen under BET Awards 2018. 30-åringen overlot lite til fantasien i dette vågale antrekket. Video: NTB Scanpix / Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Slik hyllet han sin nye flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer