Måtte selge leilighet etter show-fiasko

Forestillingen til Linn Skåber, Kåre Conradi og Christian Skolmen ble ikke like gullkantet som planlagt for produsent Tor Arne Ranghus...

BLE TATT AV PLAKATEN: Lav publikumsoppslutning førte til at showet «Linn, Kåre men Christian Skolmen» ble tatt av plakaten etter kun 60 forestillinger i 2010 - 30 mindre enn planlagt. Foto: Stella Pictures
BLE TATT AV PLAKATEN: Lav publikumsoppslutning førte til at showet «Linn, Kåre men Christian Skolmen» ble tatt av plakaten etter kun 60 forestillinger i 2010 - 30 mindre enn planlagt. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Publikum sviktet  Linn Skåber, Kåre Conradi og Christian Skolmens oppsetning «Linn, Kåre, men Christian Skolmen» da trioen satte opp det de håpet skulle bli et av høstens hit-show i fjor.

Nå har fiaskoen gitt et økonomisk tap på fire millioner for showets produsent Tor Arne Ranghus, ifølge Her og Nå. Baksmellen førte til at showbiz-veteranen har måttet selge sin luksusleilighet på Solli plass i Oslo.

- Det er ren gambling å sette opp et stykke på et privatdrevet teater i Oslo. Det er svært kostbart å lage show og veldig vanskelig å tjene penger. Man vet aldri om man vil tjene inn investeringen, sier Tor Arne Ranghus til bladet.

Publikumssvikten førte til at det bare ble 60 forestillinger av «Linn, Kåre men Christian Skolmen» - 30 færre enn planlagt.

- Det er første gangen jeg har tapt så mye penger som dette, men først og fremst ønsker jeg å sette søkelyset på misforholdet mellom privateide teatre og teatre som mottar millionstøtte fra staten, sier Ranghus til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Linn Skåber hadde kokosboller på nattbordet