Måtte selge «Farmen»-premien

«Farmen»-vinneren Tommy Rodahl sliter fortsatt med økonomien.

SEIEREN: Her er Tommy Rodahl avbildet med datteren Monica, kona Heidi, sønnen Jostein og Gaute Grøtta Grav etter seieren i «Farmen» i vår. Foto: Alex Iversen/TV 2
SEIEREN: Her er Tommy Rodahl avbildet med datteren Monica, kona Heidi, sønnen Jostein og Gaute Grøtta Grav etter seieren i «Farmen» i vår. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Da Tommy Rodahl (47) vant «Farmen» i vår vant han både hytte og bil. Nå har han solgt bilen for å få råd til å bygge hytta.

- Man må være pragmatisk når det gjelder sånt. Hvis man mangler penger til bygging, er det veien å gå. Siden jeg ikke har fast jobb, får jeg heller ikke noe byggelån, sier Rodahl til Her og Nå.

Familien fikk gratis tomt av kommunen på Utian på Frøya, og hytta han vant i «Farmen» ønsker han nå å gjøre til helårsbolig for familien.

Tidligere bodde Rodahl på Sauøya, der han blant annet fikk besøk av Oddgeir Bruaset og «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu». I fjor reiste familien fra øye etter 20 år, og denne uken legges også boligen deres på Sauøya ut for salg.

Mens Rodahl var fullt opptatt med TV-innspilling var familien hans opptatt med helt andre ting.

Kona og barna var nemlig da i full gang med å flytte til Frøya. Da Tommy kom hjem, startet en helt ny tilværelse på et helt nytt sted.

- Jeg fikk en voldsom reaksjon da jeg kom hjem. Først og fremst på grunn av den situasjonen jeg hadde levd under de siste to tiårene, jeg savnet både «Farmen» og Sauøy. Da jeg kom hjem hadde jeg ingenting, jeg måtte skaffe meg inntekt - mens alt var veldig stille. Jeg fikk en voldsom rastløshet og ville gjøre noe hele tiden, sa Tommy til Seher.no tidligere i år.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tommy fikk det tungt etter «Farmen»