- Måtte rømt landet

Petter Stordalen ville brent skiene sine hvis han tapte mot Petter Pilgaard.

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld konkurrerte kjendisene mot hverandre i en vennskapelig skiduell på Bislett Stadion som en del av skisprint. Selv om det var en god tone mellom dem var det flere av deltagerne som viste et voldsomt konkurranseinnstinkt i skisporet.

En av dem var hotellkongen Petter Stordalen (49) som hadde møtt opp på stadion mange timer i forveien for å trene. Da startsskuddet gikk tok Stordalen og hopperen Johan Remen Evensen ledelsen og knivet mot hverandre til siste slutt. Evensen stak av med en knepen seier, og selv om det ikke gikk hele veien for Stordalen var han glad for én ting.

- Jeg slo Petter Pilgaard. Hvis ikke måtte jeg rømt landet, byttet navn, brent skiene og gitt bort stavene, spøkte Stordalen.

Stordalen koste seg på arrangementet og mente det presenterte skisporten på en annerledes måte.

- Jeg har det gøy. Det er morsomt at Bettan og ordføreren står på ski. Dette er fremtiden til skisporten, vi må lage show av det og ha det moro. Jeg tror dette er rette måten å gjøre det på og viser at Norge er verdens beste ski-land.


Pilgaard sa seg fornøyd med fjerdeplassen.

- Det gikk over forventningene mine. Jeg var fornøyd med bare å holde meg oppe, sa realitystjernen.

Fabian Stang kom sist i mål, men holdt stilen i dress hele veien.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Droppet skisprinten for datteren