Måtte rømme ned avløpsrøret

«Charlie St. Cloud»-stjernen tydde til drastiske tiltak da han ble omringet av fans...

SJOKKERT: Zac Efron er sjokkert over hvor deperate folk er etter å få snakke med sine idoler. Foto: All Over Press
SJOKKERT: Zac Efron er sjokkert over hvor deperate folk er etter å få snakke med sine idoler. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  «Charlie St. Cloud»-stjernen Zac Efron (22) måtte ty til drastiske tiltak da han var desperat etter å få litt tid alene utenfor sitt hotellrom - som var omringet av hundrevis av lojale fans.

- Jeg hoppet over balkongen, og klatret ned avløpsrøret, så gikk jeg en tur, sier Efron til ContactMusic.

22-åringen - som er sammen med «High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens - avslørte også at han pleier å kle seg ut, for å slippe å bli gjenkjent.

- En gang jeg hadde kledd med ut, så skjønte jeg at folk folk tenkte, «Vent, er det?.. Nei, har har bart».

Selv om Zac er komfortabel med sin kjendisstatus så blir han likevel sjokkert over hvor desperate folk er etter å snakke med sine idoler.

- Jeg var i Frankrike sammen med Vanessa og Ashley (Tiesdale, red.anm), og vi satt i bilen etter en premiere. Bilen kunne ikkje kjøre ut på veien, fordi den var omringet av mennesker. Etter hvert begynte de å løfte opp bilen, mens vi satt i den. Vi ble slengt frem og tilbake, det var latterlig, sier Efron.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:
Brukte 12.000 på vodka og strippere