- KJIP OPPLEVELSE: Kristian Valen fikk ikke sove etter å ha måttet evakuere sitt hotellrom i Kristiansand på grunn av brannalarm 30. oktober. Foto: SCANPIX
- KJIP OPPLEVELSE: Kristian Valen fikk ikke sove etter å ha måttet evakuere sitt hotellrom i Kristiansand på grunn av brannalarm 30. oktober. Foto: SCANPIX Vis mer

Måtte rømme hotellet

- Jeg er jo virkelig livredd for slikt.

SEHER.NO: Komikeren Kristian Valen (35) opplevde er kjent for å sette publikum i fyr og flamme med sine ablegøyer på scene og i TV-programmet "Valens Frokost-TV".

Men fredag 30. oktober ble det ifølge Her og Nå litt for hett selv for Valen, da han måtte evakuere sitt rom på Hotell Norge i Kristiansand, etter at brannalarmen gikk.

Valen hadde lagt seg etter å ha holdt show i byen - med påfølgende nachspiel - da alarmen brøt ut.

- Jeg er jo virkelig livredd for slikt, hele hotellet ble evakuert, så det var jo en kjip opplevelse. Jeg fikk ikke sove mer den natten, sier Valen til bladet.

Ifølge politiets logg, rykket de klokken 05.41 ut til Hotell Norge, etter å ha fått melding om røykutvikling. Etter hvert viste det seg at det ikke var brann, men lekkasje av kjølevæske som var årsaken til røyken.

- For øvrig var hele hotellet evakuert, så dette kan vi kalle en god øvelse, sier Jon Kvitne, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til Fvn.no.

LES OGSÅ: - Jeg er fortsatt singel