NÆR BRISTEPUNKTET: Ifølge venner av Kerry Katona er hun så på kjøret at hun er i ferd med å ta livet av seg selv.  Foto: All Over Press
NÆR BRISTEPUNKTET: Ifølge venner av Kerry Katona er hun så på kjøret at hun er i ferd med å ta livet av seg selv. Foto: All Over PressVis mer

Måtte roes ned av psykiatrisk sykepleier

- Hun har brutt sammen totalt...

SEHER.NO: Tidligere Atomic Kitten-stjerne Kerry Katona (28) har fått livet ødelagt etter bruddet med popstjerneektemannen Brian McFadden (28) i 2004.

Kort tid etter skilsmissen 
havnet firebarns-moren på kjøret, og ble avhengig av både kokain, amfetamin og antidepressiva.

Kerry selv har de siste månedene hevdet at hun har klart å holde seg unna dop, men kilder nær 28-åringen har avslørt at det slett ikke er tilfellet.

- Kokain er det eneste som får meg til å fungere. Det er det eneste som kan få meg til å sortere tankene, skal Katona ha sagt til sine venner.

Og nå ser det ut til at den en gang så flotte popstjernen sakte men sikkert er i ferd med å ta livet av seg, skriver News of The World.

Tirsdag i forrige uke måtte ambulansepersonell ta seg inn i hjemmet til Katona, da hun fikk et hysterisk anfall etter nok en voldsom krangel med ektemannen Mark Croft (38).

28-åringen skal ifølge kilder ha vært "nær bristepunktet".

- Kerry har brutt sammen totalt. Hun er helt panisk. Hun er kjempebekymret for økonomien sin også, forteller en venn.
Popstjernens merkelige oppførsel skal ha startet forrige helg, da hun begynte å spionere på ektemannens ekskone. Kerry skal nemlig være overbevist om at mannen vil forlate henne til fordel for ekskona.- Hun er helt paranoid når det gjelder dette med Mark og Louise. Hun hater det faktum at hun er den andre kvinnen han har elsket og at hun alltid vil være i livet hans. Kerry kan ikke kjøpe Marks kjærlighet mer, fordi pengene er borte, og nå blir hun helt hysterisk ved tanken på at han skal forlate henne, forteller kilden videre.

Mark skal ha stormet ut av Kerrys millionhjem for én måned siden etter at hun beskyldte ham for å bruke opp alle pengene hennes. Ting roet seg imidlertid kort tid etterpå, og tirsdag skulle popstjernen være med ektemannen i hans tantes begravelse.

Etter begravelsen havnet paret i en forferdelig krangel, og det var da Mark tilslutt måtte ringe etter legehjelp.

- De hadde en kjempekrangel, og Kerry var så hysterisk at de måtte ringe en ambulanse og få en psykiatrisk sykepleier til å komme og roe henne ned. Midt på natten ringte Kerry en taxi og dro for å sove på hotell. Hun taklet ikke å være i huset lenger. Hun har ikke råd til å legge seg inn til rehab igjen, så hun dro for å forsøke å ta seg sammen, fortelelr en kilde.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kokainen ga henne hull i nesen