Måtte reddes ned av TV-teamet

- Han måtte lure ham ut av grepet, forteller Harald Brattbakk til Seher.no.

REDD: - Tommy klarte ikke gjøre noe, og bare klamret seg fast i tauet. Han var redd for at tauet ikke ville holde den 120 kilos kroppen. Etterpå måtte Jan Fasting lure ham ut av grepet, forteller Harald Brattbakk. Foto: TVNorge
REDD: - Tommy klarte ikke gjøre noe, og bare klamret seg fast i tauet. Han var redd for at tauet ikke ville holde den 120 kilos kroppen. Etterpå måtte Jan Fasting lure ham ut av grepet, forteller Harald Brattbakk. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO:  Kjendisversjonen av "71 grader nord" går sin gang på norske TV-skjermer, og mandag var det klart for den andre episoden av TVNorge-programmet.

Dramatisk, det ble det også denne gang, da komiker Tommy Steine (40) ble fullstendig paralysert da deltakerne skulle klatre over 400 meter opp en fjellvegg. Det hele endte i at han klamret seg fast i tauet og lå helt stille i frykt for å falle. Senere kom lagkameratene til for å hjelpe Steine på bedre tanker.


Til slutt måtte sikkerhetsansvarlig Jan Fasting trå til, avslører Harald Martin Brattbakk til Seher.no.

- Tommy klarte ikke gjøre noe, og bare klamret seg fast i tauet. Han var redd for at tauet ikke ville holde den 120 kilos kroppen. Etterpå måtte Jan Fasting lure ham ut av grepet, sier Brattbakk, som var en av dem som ivrigst støttet den vettskremte 40-åringen da dramaet oppsto.

Selv om det kanskje så slik ut på TV, var det ikke lenge at Steines lagkamerater ble værende ved hans side i fjellveggen. Brattbakk, Cato Zahl Pedersen og Kjersti Grini måtte nemlig bevege seg videre i håp om å vinne konkurransen mot det andre laget.

Tommy på sin side, ble hjulpet ned av Fasting og resten av TV-produksjonen.

Senere ble det klart at Grini, Brattbakk og Zahl Pedersen måtte se seg slått i klatrekonkurransen.

- Vi ville jo slå det andre laget, men for meg var det like viktig at det var andre som ble merket. Jeg skulle gjøre mitt for å være med for fullt i konkurransen, forteller Brattbakk, som ikke endret sitt syn på "moroklumpen" Tommy Steine etter det som skjedde i "71 grader nord".

- Nei, jeg gjorde ikke det. Tommy viste til fulle hvem han er, og bidro like mye med humoren sin etter hendelsen. Det er jo også litt av konseptet, her får seerne faktisk se hvordan vi egentlig er. Og selv om Tommy Steine er stor og sterk og har masse humor, må også han melde pass. Jeg tror nok det var flere av oss som var redde for mer enn vi trodde på forhånd, mener han.

Tommy Steine måtte ut i duell mot eks-ungkar Stig Kjos etter å ha trukket seg fra lagkonkurransen. Den konkurransen vant til slutt Stig Kjos, noe som betyr at Steine ble merket i mandagens episode.

Kjendisversjonen av "71 grader nord" ser du på TVNorge mandager klokka 20.30. Se Seher.nos tv-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han var ikke mottagelig for noe