Måtte pumpes i hui og hast

Robinson-Kathrine ble lagt inn på akutten etter å ha tatt 40 smertestillende tabletter.

KOLLAPSET: Modellen Kathrine Pehrsson måtte i helgen pumpes i hui og hast etter å ha å inntatt 40 smertestillende tabletter på kort tid. Nå er hun lykkelig over at hun kom fra den dramatiske episoden uten varige men. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
KOLLAPSET: Modellen Kathrine Pehrsson måtte i helgen pumpes i hui og hast etter å ha å inntatt 40 smertestillende tabletter på kort tid. Nå er hun lykkelig over at hun kom fra den dramatiske episoden uten varige men. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Modell og tidligere Robinson-deltaker Kathrine Pehrsson (26) opplevde sitt livs mareritt, da hun i helgen måtte på sykehus etter å ha svelget hele 40 smertestillende tabletter i løpet av 48 timer.

Kun snarrådig behandling med pumping gjorde at  26-åringen kom fra den dramatiske episoden uten varige skader.

- På torsdag fikk jeg plutselig 40 i feber, noe jeg aldri har hatt før. I tillegg verket hele kroppen, og litt senere fikk jeg også tannpine. Men jeg tenkte at jeg skulle komme meg igjennom arbeidsdagen med noen smertestillende, sier Kathrine - som nå jobber som daglig leder i et parfymeri på Kolbotn utenfor Oslo.

Hun understreker at inntaket av den store mengden smertestillende ikke skjedde på en gang, men over flere timer, uten å tenke på at hun hadde gått langt over den anbefalte dagsdosen.

- Det var ikke noe selvmordsforsøk, jeg var veldig oppsatt på å få gjort jobben min. Som selvstendig næringsdrivende har man jo ikke noe sykmelding. Men lørdag sa kroppen stopp, sier hun til Seher.no.


Da Kathrine merket kraftig svimmelhet, ringte hun statens gift-telefon, for å få hjelp. Etter råd fra dem kom hun seg til legevakten, som sendte henne rett til pumping på Bærum sykehus.

- Jeg tenkte ikke på at jeg hadde puttet i meg 40 tabletter, før de begynte å spørre meg om hvor ofte jeg hadde tatt. Det var et sjokk, spesielt for meg som alltid har vært veldig i mot rusmidler i pilleform.

- Da de sa jeg i verste fall kunne ha dødd av den dosen, ble jeg veldig redd. Jeg fryktet også at jeg skulle få varige skader på for eksempel leveren, sier hun.

Etter å ha blitt utskrevet fra sykehuset søndag, hviler hun nå ut hjemme etter mareritthelgen.

Kathrine hevder hun har bestemt seg for at hun aldri vil havne i samme situasjon igjen.

- Nå har jeg lært at jeg skal oppsøke legen tidligere. Jeg kommer også til å ta det roligere på jobben i fremtiden. Jeg er veldig glad for at det gikk bra, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slutt mellom Robinson-Kathrine og Hans Petter Buraas