«Farmen»-Andrea:

Måtte på sykehuset

«Farmen»-deltakeren ble tatt ut av gården for å dra på sykehuset.

DRAMATIKK: Andrea Rosli ble tatt ut av gården i noen timer. Foto: Anton Soggiu / TV 2
DRAMATIKK: Andrea Rosli ble tatt ut av gården i noen timer. Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer
Publisert

«Farmen» er inne i sin siste uke, og tv-seerne er vitne til at ting spisser seg til i kampen mot finaleplassene inne på gården.

Det er imidlertid ikke bare på kamera det er dramatikk.

Nå røper Andrea Rosli (24) en ubehagelig hendelse seerne ikke fikk se på skjermen. Hendelsen førte til at hun måtte forlate gården for å dra på sykehuset.

Det skriver Nettavisen.

GRÅTER: «Farmen»-deltakerne merker at kroppene er slitne etter åtte uker med slit, og noen ser seg nødt til å ta til tårene. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

Det var i uke syv produksjonen tok med Rosli til sykehuset. Tidligere i oppholdet oppdaget nemlig 24-åringen at det var noe som ikke stemte.

- Kul i brystet

- I en av de første ukene oppdaget jeg en kul i brystet. Det har jeg opplevd før, men jeg ble nok litt mer redd enn jeg turte å innrømme for meg selv, forteller hun Nettavisen.

Videre forteller hun at hun delte bekymringen sin med deltaker Lasse Fredheim (26), men at hun ikke turte å si noe til de andre.

De som følger med på «Farmen» vet at Fredheim røk ut tidlig i programmet, og kom tilbake noen uker senere.

BRUDD, FORHOLD OG SAMBOERSKAP: 15 unge mennesker søkte kjærlighet i datingprogrammet «Love IRL» - slik gikk det. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Da han kom tilbake spurte han Rosli om hun hadde vært på sykehuset. Det hadde hun ikke, men da valgte 24-åringen kort tid senere å informere produksjonen om kulen, og bare noen dager senere ble hun tatt med til sykehuset.

Hun estimerer at hun var borte fra gården i to til tre timer.

- Det var heldigvis bare en cyste. Jeg har hatt det før, og det har alltid gått fint. Så jeg fikk den tømt for væske, og så forsvant den. Jeg har tydeligvis anlegg for det, så det kommer sikkert til å skje igjen, sier Rosli videre til nyhetsnettstedet.

TRAMPER: Det ble dramatisk på Farmen da en av kuene går til angrep på gårdshunden. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

- Stakk hodet i sanden

Overfor Se og Hør understreker Rosli viktigheten av å sjekke seg og å ta slike ting på alvor fra start.

«Farmen»-deltakeren forteller også hvorfor hun ikke ville dele bekymringen sin med produksjonen med en gang:

- Jeg stakk nok hodet litt i sanden og var redd for at hvis jeg sjekket det så ble jeg lei meg. Jeg var nok reddere enn det jeg ga utrykk for, sier hun og fortsetter:

- Hvis det var alvorlig hadde jeg måttet stå i noe som var større enn «Farmen», så det var vel en litt dårlig forsvarsmekanisme og egentlig feil holdning til sånne ting.

Hun legger til at en potensiell sykdom ville vært mye større enn realitybobla hun var i, og at det kjentes ekstra ubehagelig i og med at hun ikke fikk snakket med noen i familien før hun sjekket det.

«TROPP 1»: En av deltakerne avslører at de måtte på sykehuset under innspilling. Reporter: Sofie Losen. Video: TV 2 / Celina Morken. Vis mer

- Men jeg ga beskjed til produksjonen om at familien ikke måtte få vite noe før jeg hadde sjekket hva det var. Hvis ikke hadde nok mamma kommet kjørende rett inn på gården, ler Rosli.

For å komme seg til sykehuset måtte 24-åringen naturlig nok ut av «bobla» på gården. Hun avviser imidlertid at det ga henne en fordel å få et gjensyn med 2022.

- Snarere tvert i mot. Da jeg var ute av bobla var jeg både bekymret og det var mer alvorlig enn «Farmen». Det var skikkelig ubehagelig, og jeg var ganske alene også - det var bare meg og deltakeransvarlig.

Sto over tvekamp

Det er ikke hverdagskost at deltakerne må til sykehuset for en sjekk under «Farmen»-innspillingen, men skader er imidlertid ikke helt unormalt.

«FARMEN»-BRÅK: I «Bjuda på» inviterer Rød Løper-gjengen seg hjem til ulike kjendiser for å teste grensene deres. I første episode er det Frank Løke som får kjørt seg. Vis mer

Også Tore Haraldset (63) sleit med smerter i kneet under oppholdet. Smertene førte til at han sto over søndagens tvekamp og måtte forlate Li gård og 1922.

- Akkurat der og da tenkte jeg at det var feigt. Men rett etterpå så tenkte jeg at det er helt greit, for det er kampen om tilværelsen. Da skal ikke jeg ha noe fordel av at jeg er skadet, forklarte Haraldset overfor Se og Hør.

Videre kunne 63-åringen fortelle at han fortsatt sliter med kneet.

- Skaden var nok større enn det jeg trodde også. Jeg hadde sagt at hvis jeg skal inn i finaleuken, så må jeg komme gjennom den kampen der. Og hvis ikke jeg klarer det, så har jeg ingenting i finaleuken å gjøre.

LES OGSÅ: - Sier jeg er psykopat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer