«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Måtte på sykehus etter exit

Lise Finckenhagens «71 grader nord»-exit var mer dramatisk enn først antatt.

DOBBEL-EXIT: To deltakere måtte forlate «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» under torsdagens episode. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»-opplevelsen startet bra for den kjente TV-kokken Lise Finckenhagen (43). Hun opplevde en mestringsfølelse, passet godt inn i gjengen og klarte seg overraskende godt på starten av ferden som skulle gå fra Lindesnes til Nordkapp.

Eventyret endte derimot ikke som forventet. I torsdagens episode trekker hun seg, på grunn av store smerter og hevelser i den ene foten. Den vemodige beskjeden kom deltakernes vei før utslagskonkurransen, etter at hun natten i forveien hadde fått en lege til å se på skadene.

Det var rett og slett ikke forsvarlig å fortsette lenger.

Smertehelvete

- Jeg trodde leggen skulle sprenge, for den var så hoven at huden var liksom ikke stor nok til all hevelsen. Så legen kom og så på det, og tok kontakt med det lokale sykehuset - der det ble gjort en vurdering på at det ikke funket lenger, og at jeg ikke kunne fortsette, sier hun til Se og Hør.

I en episode som ble vist i slutten av januar skjedde nemlig det som ikke skulle skje. En av deltakernes oppdrag var å frakte noen hester til neste post, som i utgangspunktet var en relativt enkel oppgave. Problemene oppsto derimot da Finckenhagens hest sparket henne i foten. Derfra gikk det bare nedover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer