Måtte overtales til sex-scener med Cruise

Men endte opp med å spille inn drøyere scener enn det som ble vist i «Eyes Wide Shut».

HETT: Nicole Kidman og Tom Cruise spilte ekteparet Alice og Dr. Bill i den erotiske thrilleren «Eyes Wide Shut» fra 1999 - da de selv var mann og kone. Foto: Stella Pictures
HETT: Nicole Kidman og Tom Cruise spilte ekteparet Alice og Dr. Bill i den erotiske thrilleren «Eyes Wide Shut» fra 1999 - da de selv var mann og kone. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 1999 vakte ekteparet Nicole Kidman (45) og Tom Cruise (50) oppsikt da de spilte inn heite sex-scener i den erotiske thrilleren «Eyes Wide Shut».

Nå, over et tiår senere, avslører den australske skjønnheten at selv om hun spilte mot sin egen ektemann, var det ikke lett å spille inn de svært intime scenene - regissert av Stanley Kubrick (70).

SE OGSÅ SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

- I begynnelsen måtte Stanley veilede og overtale meg på den seksuelle biten av filmen. Vi spilte faktisk inn flere drøyere scener enn det som kom med. Men jeg følte meg etter hvert trygg, forteller Kidman ifølge RadarOnline.

Knappe to år etter at filmen ble spilt inn ble kjendisekteskapet oppløst, og mange spekulerte i om «Eyes Wide Shut»-scenene hadde noe med bruddet å gjøre.

Det avkrefter skuespillerinnen i dag:

- Folk påstår at det var filminnspillingen som ble slutten på ekteskapet, men jeg tror ikke det. Tom og jeg var nære på den tiden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her går Nicole Kidman til sengs med Zac Efron (24)   


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer