«Mesternes mester»:

Måtte opereres etter «Mesternes mester»

Finalistene i årets «Mesternes mester»-sesong er klare.

UTE: Det er duket for semifinale i «Mesternes mester», og en deltaker må ta til takke med den sure fjerdeplassen. Video: Steffen Pettersen/NRK Vis mer
Publisert

Fredag kveld ble det klart, Øystein «Pølsa» Pettersen (39), Nils Jakob Hoff (37) eller Bjørn Einar Romøren (40) stikker av med tittelen som «Mesternes mester» i årets sesong av NRK-suksessen.

Madeléne Rubinstein (26) måtte nemlig takke for seg i kveld, bare en uke før finalen finner sted.

- Det føles helt fantastisk og jeg er kjempefornøyd med innsatsen min. De tre gutta i semifinalen unner jeg finaleplassen. Det har bare vært gøy, sier hun når Se og Hør møter henne under innspilling.

TOK FARVEL: Da Madeléne røk ut fredag, ble det klart at det blir en mannlig vinner i år. Foto: Stian Foss, Nordisk Film/NRK
TOK FARVEL: Da Madeléne røk ut fredag, ble det klart at det blir en mannlig vinner i år. Foto: Stian Foss, Nordisk Film/NRK Vis mer
UTE: Programleder Aksel Lund Svindal og Madeléne Rubinstein. Foto: Stian Foss, Nordisk Film/NRK
UTE: Programleder Aksel Lund Svindal og Madeléne Rubinstein. Foto: Stian Foss, Nordisk Film/NRK Vis mer

På spørsmål om hvordan det føles å ryke ut så tett opp mot den store finalen, legger hun ikke skjul på at det naturligvis er litt kjipt.

- Akkurat der og da var litt bittert og det tror jeg er normalt, men jeg er så fornøyd med egen innsats og det har vært bare supert. Man skulle jo gjerne hatt den finaleplassen, men sånn ble det ikke.

Hun beskriver deltakelsen som helt fantastisk, og tar med seg menneskene hun har møtt videre.

- Alt har vært en drøm, og jeg er så takknemlig for at jeg har fått være med, påpeker hun.

BLOD: Her går det galt for danseren Nadya Khamitskaya Andersen i «Mesternes Mester». Video: NRK/Steffen Pettersen Vis mer

Fikk drømmen knust

26-åringen legger heller ikke skjul på at hun har trivdes med å kjenne på konkurranseinstinktet igjen. Judo-karrieren hennes fikk nemlig en brå slutt da OL i 2020 ble utsatt.

- Målet har alltid vært OL 2020, men da det ble utsatt måtte jeg gjennom en operasjon som gjorde at jeg misset kvalifiseringen. Det gjorde det umulig for meg å kunne nå OL-drømmen. Det var veldig bittert og selvfølgelig veldig trist, forklarer hun om da hun tok den harde avgjørelsen om å gi seg.

VISER FREM: Bli med inn i det eksklusive «Mesternes mester»-huset. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Jeg trengte et par dager for meg selv da jeg tok den avgjørelsen. Man har jobbet for et mål hele livet, og så plutselig braser drømmen. Men jeg er så glad jeg har tatt utdannelse ved siden av og kan gå rett inn i jobb. Det har vært godt å få tankene over på noe annet, men det var tungt, fortsetter hun.

Skaden hun måtte opereres for var en såkalt SLAP-lesjon, og to nesten helt avrevne muskler i skulderen.

- Jeg landet på den, og kjente at det ikke var helt innafor. Men man vil jo ikke at det skal være noe alvorlig. Jeg fortsatte å trene hardt og pushet den, men så innser man jo at det ikke er bra.

NERVEPIRRENDE: Det var klart for en ny nattest i «Mesternes Mester». Og denne gangen var det Nadya Khamitskaya Andersen og Ida Njåtun som møtte hverandre til en nervepirrende duell. Video: NRK/Steffen Pettersen Vis mer

Skadet under «Mesternes»

I dag er imidlertid skulderen helt bra igjen, men Rubinstein kan røpe en anne skade fra tiden under «Mesternes mester».

I forkant av deltakelsen hadde hun nemlig pådratt seg slitasje på menisken - som senere røk under «Mesternes mester». Denne skaden har hun blitt operert for etter deltakelsen.

PÅ KRYKKER: Madeléne på premieren til Aksel Lund Svindals film i fjor høst. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PÅ KRYKKER: Madeléne på premieren til Aksel Lund Svindals film i fjor høst. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Jeg sliter med det ennå. Akkurat nå har det vært mye komplikasjoner, forteller hun, og legger til:

- Jeg er ikke tilbake i trening og det har tatt veldig lang tid. Jeg håper det blir bra snart.

Det ble et sterkt øyeblikk i «Mesternes Mester» da Bjørn Einar Romøren fortalte om kreften. Video: NRK Vis mer

Etter karrieren, og TV-innspilling, er hun tilbake på jobb i et maritimt ingeniørfirma.

- Det er en veldig varierende hverdag, og jeg koser meg. Det ble en veldig naturlig overgang til hverdagen og «det vanlige hverdagslivet», fortsetter hun.

LES OGSÅ: Avlyser premierefest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer